LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Agent: Villa vil af med Helenius

| International | 13 kommentarer
Agent: Villa vil af med Helenius
Foto: Getty Images
Nicklas Helenius' agent, Mads Bach Lund, har fået klar besked fra Aston Villa. Englænderne vil af med den udlejede dansker.

Nicklas Helenius blev for snart to år siden solgt fra AaB til engelske Aston Villa. Her havde han et hårdt år, med både skader og mentale udfordringer, og inden denne sæson kom han så tilbage til AaB på en etårig lejeaftale.

I går markerede Helenius sig så med sit første hattrick siden sin hjemkomst, da han scorede de første tre mål i 5-0-sejren over Hobro. Efter kampen udtalte sportsdirektør Allan Gaarde, at det er interessant for AaB at holde på Helenius permanent.

Den løsning ser Aston Villa ud til at være med på, I hvert fald vil englænderne af med den danske angriber.

- Han har yderligere et år i Aston Villa, og så er det sådan set underordnet hvad vi har af ideer, for rettighederne er nu en gang hos Villa. Nicklas har hele tiden været indstillet på at tage tilbage til Villa, hvor der er kommet en ny manager, siger agent Mads Bach Lund til bold.dk.

- Men vi har haft en dialog med klubben, som har informeret mig om, at det er bedst for alle parter, hvis Nicklas finder noget andet.

- Vi afventer et udspil Aston Villa omkring en løsning, og at han har scoret nogle mål på det seneste ændrer nok ikke deres standpunkt.

Når og hvis løsningen med Aston Villa findes, skal Helenius gøre op med sig selv, hvad der skal ske fremadrettet.

- Skulle det ske, at Nicklas kan finde en løsning med Aston Villa, så er AaB selvfølgelig en interessant, qua den fortid og historik parterne har. Men Nicklas er også på et punkt i sin karriere, hvor han skal gøre op med sig selv, hvilken retning hans karriere skal gå, siger Mads Bach Lund.

- Selvom han have et hårdt ophold i England, så er han kommet styrket ud af det her. Så udlandet skal bestemt ikke afvises, og vi lukker ingen døre, men vi skal lidt længere hen i forløbet med Villa før vi ved, hvad vej pilen peger.

Nicklas Helenius har vist fin form på det seneste, men ifølge agenten er der spillemæssigt stadig meget at arbejde på.

- Det er rigtig fint, at Nicklas scorede hattrick i går, og han er inde i en god periode rent målmæssigt. Men der er ingen tvivl om, at Nicklas stadig har et stykke endnu, siger Bach Lund.

- Det er kun glædeligt, at han får scoret de mål, han gør, fem i de seneste tre kampe, men der er stadig områder spillemæssigt, hvor han skal forbedre sig. Det ved han også godt selv.

- Nicklas er en kritisk person, der kigger indad, og han ved, at der er et stort stykke arbejde foran ham på træningsbanen.

23-årige Helenius står noteret for otte mål i denne sæsons Superliga. Han har fået i alt 1.499 minutter på banen.

jesper@bold.dk

Se Tottenham - Brighton Stream live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Jesper Helmin
Tirsdag 23. april
Mandag 22. april