Luk

Agent: Özil bliver minimum kontrakten ud

| Premier League | 6 kommentarer

Mesut Özil er meget glad for at være i Arsenal og har ingen planer om at skifte før tidligst i 2021.

Efter en blandet periode er 31-årige Mesut Özil kommet tilbage i varmen hos Arsenal under Mikel Artetas ledelse.

Fenerbahce er angiveligt meget varme på playmakeren, men de kommer i givet fald til at vente til mindst 2021, hvor tyskeren har kontraktudløb.

- Man ved aldrig i fodbold. Man kan først og fremmest ikke forudsige spillernes skifter.

- Men jeg har sagt det før, og jeg siger igen, at han er meget glad for at være i Arsenal. Han har stadig en kontrakt, og tingene har ikke ændret sig.

- Vi må se, hvad fremtiden bringer, når kontrakten løber ud, men lige nu er der intet at sige, siger Erkut Sogut til goal.com.

31-årige Özil har bidraget med et mål og tre assists i 23 kampe for Arsenal i denne sæson.


Af Mikael Blond

6 kommentarer

Whiplash 11:03          
Alt andet ville da også være hul i hovedet. Ingen anden klub ville gide at tilbyde en så absurd høj løn på 350.000 pund om ugen for en middelmådig spiller med en ikke-eksisterende arbejdsmoral.
Vic Vinegar 11:05          
Tror vi må sige maksimum, kære agent.

Kunne være dejligt, hvis MLS kom lidt på banen med en stærk kontrakt. De har mistet mange af deres større stjerner. De må godt lige smide en kontakt efter ham.
Istanbul05 12:56          
Til den løn ville jeg også blive tiden ud.... Den dag han skifter kommer han til at tjene noget nær det samme som spillerne i Hobro :-)
Rasbak 15:03          
Jeg fatter generelt ikke at klubberne blindt smider så sindsyge lønninger på laaange kontrakter.

Det er det samme med Gareth Bale i Real Madrid og Alexis Sanchez i Man United ( som stadig betaler en stor del af lønnen selvom han er udlejet)
SkeletonBjitch 17:13          
Det er jo fordi klubben er i en elendig position samtidig med at spilleren er i en favorabel position. Kontraktforlængelsen skete 4-6 måneder før Wenger fyringen og Sanchez den største profil på holdet sammen med Ozil holdets 2. største profil ikke gad at forlænge kontrakten.

Vi lå heller ikke til CHL fodbold, spillede UEL og har svært ved at tiltrække store spiller. Så derfor var det uhyre vigtigt på daværende tidspunkt at forlænge med Ozil. Husker også der var delte meninger. Da vi var trætte af hans attityde, men samtidig havde vi mistet Sanchez og følte ikke vi kunne tåle at miste endnu en profil.

Bagklogskabens lys, er det nok den dummeste økonomiske deal Arsenal og Wenger har lavet! Klubben der altid har være påpasselig med pengene, vælger at give sådan en lønning fortæller også om desperaten. Det skal lige siges at vi kunne have forlænget med Sanchez hvis vi 1- 1,5 år før han blev solgt, havde sagt ja til hans lønkrav, der var højt men mindre end Ozils.
haraltidret 22:08          
Mesut Özil er meget glad for at være i Arsenal og har ingen planer om at skifte før tidligst i 2021.


Edit. Özil er meget glad for sin ekstremt indbringende kontrakt, og har tænkt sig at malke samtlige pund ud af den.
Onsdag 1. april
Tirsdag 31. marts