LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

AGF-allrounder: Stærkt forår skal få mig til EM

| Superligaen | 6 kommentarer
Venstre afviser finansieringsforslag for nyt stadion i Aarhus - AGF-direktør reagerer roligt
EM-pladser på spil i Mexico
Venstre i Aarhus ombestemmer sig: Vil ikke flytte væddeløbsbane for at finansiere nyt stadion
'Tror det kan blive rigtig godt' - men Kenneth Emil erindrer personligt mareridt mod Mortensen
Det her får AGF: Se Patrick Mortensen bombe løs for Lyngby
AGF-allrounder: Stærkt forår skal få mig til EM
Foto: Getty Images

Infoboks

AGF - Esbjerg fB
Superligaen Grundspil (08/02)
bet365 2,00 3,40 3,75
NordicBet 2,04 3,45 3,80
YouBet 2,00 3,40 3,80

Se Premier League og meget mere fodbold

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Jens Stage vil rigtig gerne til U21-EM til sommer, og han tror på, at han er i seriøs betragtning, hvis han bliver ved med at gøre det godt i AGF.

U21-landsholdet er i disse dage på træningslejr i Mexico, og landstræner har til turen udtaget en lang række af spillere, som har alderen til at være med i det kuld, der tager over efter EM-slutrunden til sommer.

Det er altså meningen, at landstræneren vil se de unge spillere an, så han kan danne sig et billede af, hvad det er for et mandskab, han har at arbejde med, når den næste EM-kvalifikation går i gang.

Nogle spillere i Mexico-truppen er dog så gamle, at de bliver for gamle til U21-landsholdet efter slutrunden, og for dem er der kun ét mål - EM-deltagelse.

En af dem er AGF's Jens Stage, som er glad for at få chancen på træningslejren.

- Jeg skal vise mig frem over for trænerne. Det handler om at byde sig til her. Når nu flere af de større profiler ikke er med, kan det være, der bliver mere spilletid til mig, og så skal jeg ind og vise, at de kan regne med mig, siger Jens Stage til bold.dk.

- Vi er 22 gutter på den her tur, der har en lille drøm om at komme af sted til sommer, og det har jeg også. Jeg er glad for, at jeg får muligheden for at vise mig frem, og jeg håber, det kommer til at gå godt, siger han.

Allrounder
Danmark skal spille to testkampe mod Mexicos U21-landshold, og Jens Stage regner med, at han skal vise sig frem på favoritpositionen, selvom han hjemme i AGF har gjort sig på flere forskellige positioner.

- Jeg tror, at jeg som udgangspunkt er tiltænkt den centrale midtbane, men hvis Niels har brug for mig andre steder, er jeg også klar på det. Men jeg regner med, at det er på midtbanen - det er det, jeg har fået at vide, siger Stage - og det bekræftes af landstræneren.

- Jeg ser ham primært som central midt, men det er jo ikke, fordi han ikke kan spille de andre positioner, siger Niels Frederiksen

- Det har han gjort rigtig fint for AGF, så han kan godt gå hen at blive vores altmuligmand, og det kan være udmærket at have sådan en - ikke mindst under en slutrunde.

- Det betyder ikke, at jeg har udtaget ham til det hold endnu. Vi må se, hvordan det går i foråret, men han har et fint udgangspunkt, siger U21-landstræneren.

I seriøs betragtning
Jens Stage er da også bevidst om, at hans evner på flere positioner kan gøre ham til en værdifuld slutrunde-spiller.

- Indtil nu har det båret frugt, at jeg kan spille flere steder. Men jeg tænker ikke så meget på det. Jeg tænker bare på at give fuld gas og bidrage med det, jeg står for. Jeg regner med, det er det, jeg er udtaget på, så jeg vil ikke lave om på mig selv.

- Hvis jeg bliver ved med at spille i AGF, og det går godt, så er jeg sikker på, at jeg er i seriøs betragtning til at komme med til EM. Jeg har aldrig været til slutrunde, så det vil være sjovt og selvfølgelig et kæmpe skulderklap, hvis jeg får muligheden. Jeg krydser fingre, siger Jens Stage.

Den 22-årige AGF'er har indtil videre optrådt en enkelt gang på det danske U21-landshold.

nicolai@bold.dk


Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Onsdag 16. januar
Tirsdag 15. januar