Luk

AGF-anfører med udløb: Skal være åben for alt

| 3F Superliga | 5 kommentarer

Infoboks

AGF - OB
Superligaen Grundspil (01/06)
bet365 2,05 3,50 3,60
NordicBet 2,07 3,55 3,45
YouBet 2,10 3,50 3,50

AGF-anfører Nicklas Backman mener, at han er nødt til at være åben for alt, fordi det er svært at planlægge i en fodboldkarriere. Hans kontrakt udløber i 2021.

I januar 2016 hentede AGF den svenske midtstopper Niklas Backman på en fri transfer i kinesiske DL Yifang, og siden har han udviklet sig til lidt af en profil på David Nielsens mandskab.

Backmans kontrakt står til udløb i 2021, og han understreger i et interview med Fotbolldirekt, at han har det strålende i Århus, så umiddelbart er der ingen planer om at skulle videre i karrieren.

- Altså, som fodboldspiller skal du være åben for alt. Det er noget, jeg har lært gennem årene. Jeg troede aldrig, jeg skulle havne i Kina, men det gjorde jeg. Så jeg holder alt åbent, og så får man at se, hvordan det ser ud om et år.

- I den nærmeste tid lader der ikke til at ske meget. Spillermarkedet er ret meget på is, føles det som i disse tider.

- Men jeg har ikke nogen plan om, at jeg skal være hjemme om et år eller blive her (AGF, red.) i fire år til heller. Det går ikke at planlægge sådan.

Backman bliver også spurgt ind til forholdet til AIK, hvor han for alvor slog igennem.

- Døren til AIK kommer naturligvis aldrig til at lukke. Men der er jo meget, der spiller ind. Jeg har det fantastisk godt i Århus, men AIK ligger mig også varmt om hjertet. Hvad der sker i fremtiden, ved man aldrig, men jeg lukker aldrig den dør, siger 31-årige Backman.

Backman har spillet 20 kampe for AGF i denne sæson.

Køb billet til AGF's drive-in-arrangement på Tangkrogen her


Af Jonas Dalgård
Torsdag 28. maj