Luk

AGF anlægger nyt græstæppe på Ceres Park

| 3F Superliga | 11 kommentarer

AGF meddeler, at der efter fredagens kamp mod Hobro bliver lagt nyt græstæppe på Ceres Park.

Når AGF fredag aften har mødt Hobro i Superligaen, bliver der anlagt nyt græstæppe på klubbens hjemmebane Ceres Park.

Forårspremieren mod Randers FC blev udskudt på grund af banens dårlige stand, og efter fredagens kamp mod Hobro afvikles som planlagt, bliver der herefter lagt ny bane. 

AGF oplyser, at den nye bane bliver en såkaldt hybridbane, som både består af naturligt og kunstigt græs.

- I stedet for at vente har vi besluttet at lægge en ny bane nu, og vi har fundet en god løsning, der er i harmoni med sommerens to koncerter på Ceres Park.

- Efter på fredag sikrer vi, at græstæppet på Ceres Park bliver så optimalt som muligt, og det bliver en rigtig flot bane, vi kan præsentere, når vi møder Randers FC i den udsatte kamp, siger AGF-direktør Jacob Nielsen til klubbens hjemmeside.

Første Superliga-kamp på det nye græstæppe bliver den udsatte kamp mod Randers FC. Kampen spilles torsdag den 12. marts.

Køb billetter til AGF's kommende hjemmekampe her!


Af Mikkel Nøhr

11 kommentarer

Coachen 11:44          
Tænker det er meget fornuftigt. Har faktisk aldrig oplevet en hybrid-bane. Nogen der kan fortælle hvor den ligger på kontinuummet mellem almindeligt græs og kunst? Er tilhænger af naturligt græs, så hybriden skal helst ikke være for meget plastik.
Fields 11:53          
Fra videoens beskrivelse:

Torsdag aften mod Celtic løber spillerne ind på et helt nyt græstæppe i Telia Parken - og denne gang er det en særlig hybridbane med 95% naturgræs og 5% kunstgræs. Se hvordan det er gået til og få forklaringen bag i videoen her.
Juniorx 12:18          
BIF har haft det i et par år, og det fungerer rigtig godt derovre. Det er fremtiden, og det er så fint at man samtidig burde kræve at kunstgræstosserne også skiftede så forholdene var ens for alle i superligaen.

Tak Jakob N.

Total latterligt at Fcn skal have fordel af at Spille på Kunst. intet med fodboldbane at gøre.
ataxx 12:18          
Umiddelbart så er det også hvad jeg husker, fra da jeg var på rundtur på Old Trafford, hvor de også har hybrid bane. 95% græs, 5% kunstfibre.
bruger 130576 12:27          
Fornuftig med hybrid.
Ren kunstgræs burde forbydes
haraltidret 14:09          
Fornuftigt at gå over til en hybridbane når nu erfaringerne fra denne type bane er gode.
Onsdag 1. april