LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

AGF-back: Offensiv tilgang har kostet bagude

| Superligaen | 2 kommentarer
AGF-back: Offensiv tilgang har kostet bagude
Foto: Getty Images

Infoboks

AGF - Randers FC
Superligaen Europa League-playoff (26/05)
bet365 2,05 3,50 3,50
NordicBet 2,10 3,65 3,35
Oddset 2,10 3,45 3,45
Stream AGF – Randers FC på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement

Dino Mikanovic erkender, at en mere offensiv tilgang hos AGF har betydet, at defensiven har stået svagere end i starten af sæsonen.

AGF snuppede i mandags sin første sejr i lang tid, da Vejle Boldklub blev sendt hjem fra Ceres Park med et 2-1-nederlag.

Det sluttede altså en meget skidt stime, hvor AGF har lukket markant flere mål ind, end det var tilfældet i starten af sæsonen.

Den tendens er der en ret klar årsag til, mener Dino Mikanovic, som forsikrer, at der bliver arbejdet på sagen inden mandagens kamp mod FC Nordjsælland.

- Vi er gennem længere tid kommet mere frem på banen og spiller mere offensivt og målsøgende. Det har så desværre betydet, at vi ikke altid har stået rigtigt i forsvaret, hvilket naturligvis ikke må ske, siger Mikanovic ifølge AGF's hjemmeside.

- Men vi er trods alt stadig blandt de hold i ligaen, der har lukket færrest mål ind, og vi arbejder alle benhårdt til træning på at kunne gøre begge dele - både presse modstanderne og skabe chancer, og samtidig lukke godt af bagved. 

- Og på mandag skal vi i hvert fald sørge for at stå godt. Men vi vandt sidst, vi var i Farum, så vi tager afsted til kampen fuld af optimisme, siger Dino Mikanovic.

AGF og FC Nordsjælland mødes mandag klokken 19.00 på Right to Dream Park.

Stream AGF – Randers FC på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

2 kommentarer

Knæk 10:22          
"AGF lukkede 4 mål ind i sæsonpremieren" - den kamp endte 0-0 mod FCM. Det sejler, bold.dk
KarateKid 10:35          
Knæk@ Pas?
Lørdag 25. maj