Luk

AGF-back råder FCK-stjernefrø: Vær ydmyg

| 3F Superliga | 10 kommentarer

Infoboks

FC København - Slovan Bratislava
Europa Conference League Gruppe F (09/12)
bet365 1,61 3,80 5,00

Eric Kahl er imponeret over Roony Bardghji og råder sin unge landsmand til at kæmpe videre og forblive ydmyg.

16 år og seks dage.

Roony Bardghji skrev sig søndag ind i historiebøgerne som Superligaens yngste starter nogensinde, da han var blandt Jess Thorups foretrukne 11 til hjemmekampen mod AGF.

FCK's svenske stortalent blev kåret til kampens spiller i 1-1-kampen i Parken, og han imponerede også AGF'eren Eric Kahl, der spillede over for Roony i en periode.

- Det var svært. Han gør det virkelig godt. Han er bare 16 år, og det siger en hel del. Jeg snakkede lidt med ham efter kampen og sagde bare, at han skal fortsætte med at kæmpe og være ydmyg.

- Hans tid kommer. Han gør det godt og blev jo kåret til kampens spiller. Det siger en hel del, udtaler Eric Kahl til Fotbollskanalen.

AGF-backen spiller personligt på Sveriges U21-landshold, og han er ikke i tvivl om, at Roony Bardghji også kan begå sig der.

- Hvis han klarer det her, så klarer han helt klar U21, vil jeg sige, lyder det fra Eric Kahl.

Rekorden for Superligaens yngste spiller har det tidligere AC Horsens-talent Jeppe Kjær som debuterede på sin 16 års fødselsdag, men Rooney Bardghji er altså den yngste til at starte inde.

Få store oplevelser i Parken! Find billetter til F.C. Københavns hjemmekampe fra 100 kr. her


Af Martin Schmidt

10 kommentarer

8000Aarhus1880 18:42          
Det var dog en vild click bait. Kahl roser ham jo bare.
Men bold vil vist gerne koge ekstra meget suppe på den her kamp.
vicham 19:03          
Clickabaot, fordi bold.dk bruger noget af deres egen artikel som overskrift? Så er alt jo clickbait
AGF-Vestegnen 19:10          
Clickbait fordi citatet er skåret på en måde, så konteksten er væk. Rubrikken får konfliktkarakter, hvilket på ingen måde er vinklen i historien.
Det er tarvelig journalistik ud fra objektive journalistiske kriterier, men omvendt lever en gratis side som bold.dk netop af clicks.
vicham 19:34          
En overskrift har kun et vist antal anslag, de ikke gengive et helt afsnit i en overskrift. Ordet ydmyg har, som du selv henviser til, flere betydninger. At kalde det clickbait, at bold benytter det i overskriften, fordi man griber betydningen respektfuld frem for fx tilbageholden, det synes jeg ganske enkelt er forkert.

Kig ind på bt eller EB, det er et helt andet niveau.
AGF-Vestegnen 19:48          
@Vicham . jeg mener faktisk, det her niveau er temmelig lavt; altså hvad overskriften i denne artikel angår. Og ikke et hak bedre end hos tabloiderne.
En overskrift har til formål at informere læserne om historiens vinkel. Jeg synes på ingen måde, den lever op til det kriterium. Tværtimod er den som minimum forvirrende, men i mine øjne nærmere konfliktskabende.
Det var i hvert fald min klare antagelse, at jeg skulle læse om en AGF´er svine en ung FCK´er til med nogle voksentbelærende ord.
Der er ingen grænser for, hvor lang en overskrift må være. Jeg har set dem betragteligt længere her på bold.dk, selvom jeg til enhver tid selv mener, de skal skæres kortere, hvis det er muligt.
vicham 20:59          
Jwg mener slet ikke, det er lavt niveau. Ikke alene det med, at man skal vælge sin egen version af ydmyg for at se det som negativt. Ud over det, bruger de ordet "råder", hvilket jeg ikke ser som negativt, igen skal man vælge sin egen version for at finde det negativt.
Havde der derimod stået "til" i stedet for "råder", så medgiver jeg, at det giver en anden vinkel.

Jeg er helt overbevist om, at der er græder for længden på overskrifter, siden har et vist setup. Kig ned over overskrifterne, der er ingen, der er væsentligt længere eller kortere end andre og alle er på en enkelt linje.

Alle overskrifter kan spinnes til clickbait, hvis man vil. Denne er ikke anderledes. Men der er meget langt herfra til de første 4 overskrifter lige nu på eb
Juleparade påkørt - ikke terror
Millioner ruller ind
Nyt spor i coronamysteriet
Fortæller ´skrækhistorie´

Eller et par overskrifter midt længere nede
Afslører voldsom oplevelse
Nej, det er ikke fra en film
Bødlen1880 21:52          
Er enig, overskriften er da latterlig. Man får et indtryk af at Kahl sætter ham på plads og taler ned til ham i et interview efter kampen, hvor han i virkeligheden roser ham.
Tirsdag 30. november