LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

AGF-back tror på plads blandt de seks bedste

| Superligaen | 4 kommentarer
AGF-back tror på plads blandt de seks bedste
Foto: Getty Images

Casper Højer Nielsen tror stadig på en plads i top-seks, og han mener ikke, at der skal spekuleres ekstra over den nuværende stime på fire nederlag i træk.

AGF tabte fredag aften til Brøndby, som vandt på et dommedagshug fra Dominik Kaiser og et straffespark fra Kamil Wilczek.

Efter kampen var der naturligvis skuffelse over resultatet, men der var også en generel opfattelse af, at AGF-indsatsen havde været god - sådan havde Casper Højer Nielsen det også.

- Jeg følte, vi var gode. Vi udførte vores game plan godt - ikke godt nok dog. Men det er svært at gardere sig mod en scoring fra 30-35 meter. Det var godt sparket ind, sagde han efter opgøret.

- Brøndby er et godt hold, og de straffer det, hvis man lige er lidt på bagkant i et kort øjeblik, siger Højer Nielsen.

AGF så ud til at bakke gevaldigt tilbage i egen hule i anden halvleg, men det var ikke så mærkeligt, mener Casper Højer Nielsen.

- Jeg følte ikke, vi kom til at stå synderlig meget dybere end i første halvleg. Brøndby er gode, og det viste de også i dag.

- Vi havde en game plan, hvor vi skulle lukrere på omstillinger, for det har vi haft held med mod Brøndby et par gange. Vi vidste, vi kunne løbe fra dem, hvis mulighederne opstod. Vi fik så bare ikke bolden puttet ind, når mulighederne var der, siger han.

AGF har nu tabt tre Superliga-kampe i træk, og hvis man tæller pokalkampen mod Næstved Boldklub med, så er tallet på fire.

- Det er ikke godt nok. Der har været nogle dårlige præstationer, og så har der vært nogle kampe, hvor vi har været uheldige. 

- Det er selvfølgelig noget, vi skal snakke om, men der er ingen grund til at spekulere ekstra over det. Det skal nok komme. Vi tror på os selv, og jeg tror på top-seks, siger Højer Nielsen.

AGF kan nu se frem til en lang pause, fordi der i de kommende uger landskampe på programmet. Næste modstander er AC Horsens.

nicolai@bold.dk

Se Superliga, Europa League og meget mere sport Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

4 kommentarer

Lord Harrasmus 11:27          
De har ihvertfald haft en god start i på sæsonen, men er inde i en svær stime. Jeg tror ikke at de når top 6, og håber da også de kommer i gruppe med Randers.
kellodk 11:30          
Jeg tror ikke Agf ender i Top 6. Efter denne runde er Brøndby og FCN nok udenfor og jeg tror mere på dem. Da jeg ser dem som bedre hold.....
Graceland 11:44          
Så længe man kun ligger 2-3 point fra stregen,så er det muligt og man skal selvfølgelig tro på det,det samme gælder for samtlige hold,ja faktisk helt ned til 13 pladsen.
Det er utroligt lige og tæt og så længe der ikke er slået et reelt hul,så skal vi nok først hen til de sidste 3-4 runder før der tegner sig et billede af,hvem der kommer med i toppen...
Peter Nielsen 12:12          
Jeg kan godt have mine tvivl om FCN i top 6. Hvis Randers vinder i denne runde bliver det i hvert fald svært. Randers virker til så småt at have fundet melodien, så for mig at se er Randers svag favorit mod et FCN hold som ikke har tur i den for tiden og som ikke virker specielt stærke i modgang.

FCK og FCM giver sig selv.

Brøndby bør også være rimelig sikker med den kvalitet der trods alt er i truppen, og Esbjerg har fået så tilpas forspring så de også i det mindste er favorit til en plads i top 6.

Så blev det svært... Hvem skal man vælge til de sidste to pladser. Hvis Randers kan vinde over FCN og ellers kan holde momentum tror jeg lidt på dem. Hvis FCN derimod slår Randers ligger det mere til FCN. Skulle jeg vælge et af de to hold bliver det Randers, ikke fordi det er et bedre hold, men de virker bare mere solide.

Har meget svært ved at sætte navn på det sidste hold. Intet virker specielt oplagt. OB er mit bedste bud. Selv om de spiller for mange uafgjorte kampe må det være mit bedste bud. I det mindste taber de meget få kampe.

Specielt plads 5 og 6 er helt åbne. På nuværende tidspunkt er der 3 point mellem 5te pladsen og 11te pladsen, så alt kan ske.
Mandag 20. maj
Søndag 19. maj