Luk

Luk

AGF-boss om transfers: Kigger på kanterne

| 3F Superliga | 4 kommentarer

Infoboks

Sportschefen i AGF, Stig Inge Bjørnebye, fortæller, at det især er på kanterne, at klubben kan finde på at forstærke sig i vinterens transfervindue.

Det har indtil videre været en stille januar på transferfronten i AGF.

Klubben gennemgik en stor udskiftning i sommer, og derfor har det hele tiden været planen, at der ikke skulle ske det store i vinterens transfervindue.

Der er dog én bestemt position, som Aarhus-klubben er i markedet efter.

Det fortæller sportschefen i AGF, Stig Inge Bjørnebye, til Århus Stiftstidende.

- Kanterne er en position, vi kigger på. Det siger sig selv, hvis du kigger på vores hold og den uafklarede situation. Derfor er det en position, jeg er meget opmærksom på, siger han.

AGF har i denne sæson primært gjort brug af Mustapha Bundu, Gift Links og Jon Dagur Thorsteinsson på kanterne, og med det in mente, at Bundu blot er på leje, mens Thorsteinssons kontrakt udløber til sommer, kan man måske godt forstå, at det er her, Bjørnebyes fokus ligger.

Han understreger dog overfor Århus Stiftstidende, at det på ingen måde er sikkert, at klubben kommer til at hente en kantspiller, inden transfervinduet smækker i 1. februar. 

Onsdag morgen blev AGF sat i forbindelse med det danske Ajax-talent Eskild Dall. Han gjorde sig til på kanten i sin tid som Silkeborg-spiller, men efter skiftet til Ajax har han primært spillet angriber. Læs mere om det her.


Af Kristian Porse
Fredag 27. maj