Luk

AGF-boss roser Divisionsforeningen

| 3F Superliga | 6 kommentarer

AGF-sportschef Peter Christiansen siger til stiften.dk, at han synes, Divisionsforeningen har taget et stort og stærkt ansvar i forbindelse med coronavirussen.

Da Mette Frederiksen forrige fredag var ude at opfordre til aflysninger af arrangementer med over 1.000 deltagere, var Divisionsforeningen forholdsvis hurtigt ude og melde om lukkede døre til Superliga-kampe.

Siden har regeringen præsenteret strengere restriktioner, og det har altså ført til, at Divisionsforeningen helt har suspenderet Superligaen.

Selvom AGF er på vej mod en historisk god sæson, så er sportschef Peter Christiansen helt på linje med Divisionsforeningens beslutninger hidtil i forløbet.

- Vi skal som alle andre tage vores ansvar i en større samfundsmæssig sammenhæng. Det går foran alt andet. Vi er et helt andet sted som samfund, vi skal alle hjælpe hinanden, og vi kan som klubber ikke gøre andet end at tage en dag ad gangen og så se, hvad der kommer til at ske.

- Jeg synes, at Divisionsforeningen har taget et stort og stærkt ansvar, og jeg er helt tryg ved, at de finder den rigtige løsning, når den tid kommer, siger Peter Christiansen til stiften.dk.

Superligaen er i første omgang suspenderet frem til næste uge, men med de restriktioner, der er langt ned over samfundet fra politisk side, så er det sandsynligt, at suspenderingen fortsætter.

Køb billetter til AGF's kommende hjemmekampe her!


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Tirsdag 7. april