Luk

AGF-chef forsvarer Grabara: Atanga er hurtig

| 3F Superliga | 1 kommentar

Infoboks

FC Nordsjælland - AGF 3-1
Superligaen Grundspil
2' 1-0 Isaac Atanga
3' 2-0 Kamal-Deen Sulemana
10' 2-1 Patrick Mortensen
57' 3-1 Isaac Atanga
77' 3-1 Kamal-Deen Sulemana

David Nielsen lægger ikke skjul på, at Kamil Grabara lavede en stor fejl mod FC Nordsjælland, men cheftræneren pointerer samtidig, at Isaac Atanga er en hurtig spiller.

Kamil Grabara så særdeles skidt ud, da AGF-målmanden i anden halvleg forærede FCN målet til 3-1, hvilket blev kampens slutresultat søndag aften.

Grabara lavede også et par store fejl i pokalkampen mod Kolding for nylig, men efter skuffelsen i Farum forsvarede AGF-træner David Nielsen sin polske keeper.

- Kolding er et lille stadion, og jeg ved ikke, om han har spillet på kunstgræs før. Alle kan se, at han lavede en fejl, men det er sådan, det er. Isaac Atanga er også en hurtig spiller, så der er en del ting i det.

- Man kan godt lige komme til at mistime det med et halvt sekund, og det gjorde han desværre i den situation, siger David Nielsen.

Skød os selv i foden

Indsatsen i Farum er David Nielsen i store træk ganske tilfreds med, men AGF's personlige fejl skuffer cheftræneren.

- Vi kom ud til kampen, og så efter tre minutter og 12 sekunder var vi bagud 0-2. Vi lavede nogle fejl, som vi ikke er vant til at lave. Der har også været nogle fejl i de kampe, vi har vundet. Vi har lukket et mål ind, når vi har ført 3-1 og alle de her ting.

- Her var det jo individuelle fejl, der kostede holdet, for jeg synes egentlig, vi spillede en rigtig, rigtig fin første halvleg, fra vi var bagud 0-2. Der skulle vi jo score én gang til.

- Så skulle vi til at dreje anden halvleg, alt efter hvordan vi kunne forsøge at ramme dem, og så scorede de et freakmål, og det gjorde det svært, siger David Nielsen og tilføjer:

- Vi var super godt tilfreds med første halvleg. Vi skabte chancer, og når det stod 0-2, accepterede vi også, at det blev en vild kamp. Vi gik ud og fortsatte, men så kom vi bagud 1-3, og det dræbte os lidt, med den måde det kom på.

- Så valgte vi at skifte ud og få nogle friske kræfter ind, og vi havde jo også muligheder. Jon Thorsteinsson havde en mulighed, men vi skød os selv i foden, når vi ikke kunne holde et mere almindeligt kamp-mindset ved at komme bagud med de to mål, siger David Nielsen.

KØB BILLETTER TIL AGF's KOMMENDE HJEMMEKAMPE HER!


Af Martin Schmidt
Mandag 18. januar
Søndag 17. januar