Luk

AGF-chef glæder sig over vellykket rotation

| Sydbank Pokalen | 2 kommentarer

Infoboks

AGF - B93 3-1
Sydbank Pokalen
39' 1-0 Jon Thorsteinsson
49' 2-0 Alex Gersbach
79' 3-0 Gift Links
90' 3-1 Daniel Stückler

Cheftræner David Nielsen er tilfreds med, at AGF-mandskabet leverede en flot pokalkamp mod B93 med mange nye spillere i startopstillingen.

AGF slog onsdag aften B93 med 3-1 i den første pokalkvartfinale ovenpå en sikker indsats, hvor aarhusianerne dog lukkede en reducering ind i overtiden.

AGF-træner, David Nielsen, havde givet plads til syv nye spillere i startopstillingen i forhold til weekendens superligakamp mod Lyngby, og han glædede sig efter kampen over, at spillet fungerede trods udskiftningen.

- Jeg var rigtig glad for, at vi spiller så flot en kamp med så mange nye spillere. Man kan sige, at vi selvfølgelig skal slå et 2. divisionshold, men det har vi ikke kunnet før, når vi roterer, som vi gør i dag, siger cheftræneren.

Spillerrotationen havde flere årsager ifølge AGF-træneren.

- Der var mange ting, der gjorde, at vi valgte at rotere. Nogle spillere har været lidt belastede, og andre ville vi give chancen for at spille en kamp og vise sig frem.

3-1-sejren skaber et godt udgangspunkt for videre avancement i pokaltuneringen, inden returopgøret i marts.

David Nielsen lover, at klubben vil gøre alt for at hive en pokaltitel hjem til Aarhus, der ikke har vundet den danske pokalturnering siden 1996.

- Vi er kommet så langt i pokaltuneringen, så den får selvfølgelig fuld skrue. Vi kommer ikke til at smide den ene turnering for at klare det godt i den anden, siger han om prioriteringen mellem Superligaen og pokalturneringen.

I kampens overtid fik indskiftede Daniel Stückler reduceret for B93, og cheftræner Thomas Nørgaard knytter et lille håb til reduceringen.

- Det sene mål skaber trods alt et lidt større håb, end hvis den var blevet 3-0. Vi er dog ikke lallende idioter, som går rundt og tror, at vi har en kæmpe chance. Hvis vi skal slå AGF ud af denne her kvartfinale, så er der rigtig mange ting, der skal gå vores vej.

Trods nederlaget er der glæde at spore over, at det undertippede mandskab turde spille med superligamandskabet.

- Jeg har kæmpe respekt for spillernes mod og deres måde at angribe kampen på. I første halvleg skabte vi de chancer, vi kan forvente på Ceres Park, og vi kunne sagtens score en basse eller to.

Returkampen spilles 11. marts.

KØB BILLETTER TIL AGF's KOMMENDE HJEMMEKAMPE HER!


Af Sara Margren
Søndag 7. marts
Lørdag 6. marts