Luk

AGF-chef hylder Frem: St. Pauli-potentiale

| Sydbank Pokalen | 9 kommentarer

Infoboks

Frem - AGF 0-3
Sydbank Pokalen
19' 0-1 Jon Thorsteinsson
20' 0-2 Dawid Kurminowski
22' 0-3 Thomas Kristensen

AGF-cheftræner David Nielsen var efter 3-0-sejren i Sydbank Pokalen imponeret over Frem, hvor han også sammenligner klubben med tyske St. Pauli.

Torsdag aften gik AGF videre i Sydbank Pokalen uden de store problemer, da de satte Frem på plads på Valby Stadion og vandt med 3-0.

Her formåede David Nielsens tropper at afgøre opgøret på blot fire minutter i første halvleg, hvor Aarhus-mandskabet scorede samtlige af deres tre mål.

Efterfølgende var AGF-cheftræneren dog imponeret over Frem, hvor både spillere og fans gjorde en god figur af sig, og han håber da også, at klubben snart er tilbage i 3F Superligaen.

Det fortæller Nielsen i et interview med Århus Stiftstidende.

- Jeg får kuldegysninger over en fodboldklub som denne. Der er mere end 3.000 tilskuere herude i Valby, og de leverede en fantastisk atmosfære. Jeg håber af hele mit hjerte, at Frem kommer tilbage til toppen af dansk fodbold. Der er noget St. Pauli-potentiale over Frem. Det er en fed klub.

Det er dog ikke helt hen i vejret at sammenligne de to klubber, da Frem og St. Pauli faktisk er venskabsklubber, som har spillet flere kampe mod hinanden. 


Af Raymund Nelausen

9 kommentarer

SimonV 22:35          
Men så er 1. Division vel mere passende? St. Pauli er Kult, men de spiller da ikke i toppen.
PUSB! 22:42          
De har spillet én kamp, og tyskernes venskabelighed begrænsede sig til at de skulle have en pæn pose penge for at stille op :)

Men en underholdende sommerdag dog
Bjørneslagteren 23:22          
BK Frem til Superligaen! ja tak!.

Hvis kampene blev vundet på tribune havde BK Frem været i Superligaen for langtid siden!

En gang Fremmer altid Fremmer!! <3
fig 00:14          
er det helt umuligt at Frem kan få samlet nogle sponsorer og lavet et setup der kan bringe dem i superligaen? Kbh burde kunne have potentiale til mere end en topklub, ved godt at fck reelt set er to top klubber 1903 og kb, og så er der lyngby der vel også er en københavnerklub, men der burde kunne være en eller to mere

projektet på amager tror jeg egentlig kunne blive rigtig stærkt men det virker til øen stadig er for splittet de mange klubber imellem til at samle sig under et

men det er vel lidt først til mølle, Frem, Amager(Kastrup sundby Fremad amger samler i et), Vanløse
jeg undrer mig og har gjort det i flere år at der ikke er en af ovenstående der formår at lave det rigtige setup
Bobbyolsen25 06:04          
b93 glemmer du
Bobbyolsen25 06:05          
frem har et fornuftigt setup pt med overskud. 2 gange har en løbet med kassen så den fejl laver de ikke igen. de skal nok komme tilbage
ha 11:43          
David Nielsen er en champ. Virkelig en mand med format. Han må godt komme til Frem for min skyld og hjælpe med at få os lidt op i rækkerne.
Tirsdag 19. oktober