Luk

AGF-direktør forstår frustrerede fans

| Superligaen | 33 kommentarer
AGF-direktør forstår frustrerede fans
Foto: Getty Images

Infoboks

AGF - FC Midtjylland
Superligaen Grundspil (28/07)
NordicBet 3,40 3,65 2,11
Oddset 3,45 3,50 2,10

AGF's Jacob Nielsen forstår godt, hvis klubbens tilhængere er ærgerlige og frustrerede over de mange hverdagskampe, holdet skal spille. 

De første otte runder i Superligaen er på plads, og det viser, at AGF i løbet af de otte runder skal spille fire mandagskampe og en fredagskamp. 

Mange af klubbens tilhængere er ærgerlige over, at holdet skal spille så mange mandagskampe, og det forstår klubbens direktør Jacob Nielsen godt.

- Jeg kan godt forstå det, ja. Og jeg er enig med fansene i, at det er ærgerligt. Men vi bliver også nødt til at tænke på fællesskabet, og der står vi desværre lidt alene i forhold til, hvad der har været muligt. 

- Hvis det stod til AGF, så fik vi en lavere pris for vores tv-produkt, og så spillede vi alle sammen om søndagen på et attraktivt tidspunkt, siger Nielsen til B.T.

Jacob Nielsen siger videre, at der er retningslinjer for, hvor mange hverdagskampe klubberne kan få, og at den nuværende frekvens af hverdagskampe dermed ikke fortsætter for AGF sæsonen ud.


Af Mikkel Nøhr

33 kommentarer

Skvat 14:02          
Havde situationen været omvendt, havde Jacob Nielsen MED GARANTI været ude og sige... VI skal ikke have særbehandling, lads os bare spille en søndag eller mandags kamp. *ironi kan forekomme*

Det er da klart at man tilgodeser de relativt få kampe der er over en sæson, som i den grad kan være med til at forbedre situationen for alle danske hold, hvis de kommer på de europa-givende pladser.
JuveFC 14:03          
Hvor kunne det dog være fedt, hvis de 10 øvrige Superligaklubber gik sammen og sagde nej til TV selskabernes totale skævvridning af dækningen af superligaen, men det virker desværre ikke som om at de kan blive enige om det. I mine øjne kan man ikke bruge de "målinger" der viser at der er flest seere til FCK og BIF kampe til en hujende fis, det kan man først i det øjeblik at alle hold har spillet lige mange kampe på de samme dage, man kan jo prøve at lave en måling på hvilket tidspunkt seerene helst vil se fodbold i TV, jeg gætter på resultatet ville være søndag kl 16 eller 18.
OAJ-Kongen 14:07          
Han er så dum, bliver nærmest værre og værre
salling23 14:16          
OAJ - hvad begrunder du det med ud fra det han siger (altså udover at du har ondt bagi over at han er i AGF)
BoroDane 14:17          
Han er så dum, bliver nærmest værre og værre
Hvorfor?
JoeCool 14:31          
Alle danske klubber skal altid gives de bedste muligheder i internationale kampe - punktum.
cf srednar 14:53          
Det forstår man jo godt.
Er det ikke altid AGF som er hårdest ramt med dem.
Stærk forfulgt af EfB?
Det burde, da være muligt at dele det lige op imellem klubberne.
Og kan ærlig talt ikke se, hvorfor de europæiske deltagene klubber skal have forskelsbehandling.
Spiller de ikke kun de kampe ved anden uge??
Tirsdag 23. juli