Luk

AGF-direktør: Grund til at hade 'PC' lige nu

| 3F Superliga | 50 kommentarer

Infoboks

Vejle Boldklub - AGF
Superligaen Grundspil (02/02)
Bet25 4,00 3,75 1,86
Oddset 4,10 3,70 1,87
bet365 4,00 3,75 1,83

AGF-direktør Jacob Nielsen ser rigelig grund til at hade 'PC' lige nu, efter han fredag valgte at sige ja til jobbet som sportsdirektør hos FC København.

FC København fandt fredag deres sportsdirektør, da de lokkede Peter 'PC' Christiansen til hovedstaden fra AGF. 

Det skifte er ikke faldet i god jord alle steder, og særligt hos hans gode kollega Jacob Nielsen, der er direktør i klubben, aftvang skiftet en masse følelser. 

Til TV3 Sport fortæller direktøren, at han mistede appetitten og ikke har spist, siden han fik nyheden klokken ni i morges. Afskeden føles nemlig som et personligt nederlag. 

Han var dog ikke den eneste AGF'er, der udtrykte sin utilfredshed med skiftet.

- Der var en spiller, der kom ind, hvor jeg gik ud for at snakke i telefon, men 'PC' fortalte mig det efterfølgende. Han gav ham en ordentlig sviner med tårer i øjnene, fordi han har forladt holdet. Det kan jeg godt lide. Jeg har det rigtigt godt med, at man ikke er elsket længere, det sted man forlader. 

- Det har jeg selv prøvet i Randers. Det giver mig en god fornemmelse, at man er hadet hos dem, man forlader, for det fortæller, man har gjort et godt stykke arbejde. Så der er grund til hade 'PC' rigtigt meget lige nu, siger Jacob Nielsen til TV3 Sport.

Skuffelsen over opsigelsen var så stor, at Jacob Nielsen ikke gad at høre på, hvilke grunde der lå bag PC's beslutning. 

- Jeg havde ikke brug for nogen forklaing. Jeg gad ikke høre på ham, så jeg bad ham ringe til Lars Fournais. 

- Vi har lidt temperament, og det kommer jeg til at savne på tribunen. Vi kommer ikke til at gejle hinanden op mere, så det bliver underligt. Så han har fået nogle svinere, men nu er det på tv, så jeg skal passe på, hvad jeg siger. 

 

KØB BILLETTER TIL AGF's KOMMENDE HJEMMEKAMPE HER!


Af Andreas Roesen
Tirsdag 26. januar
Mandag 25. januar