Luk

AGF-direktør om PC: Ingen er uundværlige

| 3F Superliga | 17 kommentarer

Infoboks

Vejle Boldklub - AGF
Superligaen Grundspil (02/02)
Bet25 4,00 3,55 1,92
Oddset 4,10 3,70 1,87
bet365 4,00 3,60 1,85

AGF-direktør Jacob Nielsen er trist over at miste Peter 'PC' Christiansen til FCK, men ingen er uundværlige, og klubben står godt rustet til jagten på en ny sportschef, fastslår han.

AGF mister sportschef Peter 'PC' Christiansen til FC København og skal derfor på jagt efter en ny mand til jobbet.

AGF's direktør, Jacob Nielsen, er trist over situationen, men fastslår, at ingen er uundværlige.

- Personligt vil jeg ikke lægge skjul på, at jeg er trist over, at jeg nu mister en god kollega og en tæt samarbejdspartner gennem mange år, der har gjort et fantastisk stykke arbejde i AGF, siger Jacob Nielsen til klubbens hjemmeside.

- Men sådan er gamet i den her branche - vi skal ha' de medarbejdere og ledere, der vil AGF 100 procent, og ingen er uundværlige. Vi står på et stærkt, sundt og meget solidt fundament i AGF, der ikke er afhængige af bestemte personer eller navne.

- Så vi ser nu frem til at rekruttere en ny, kompetent sportschef og er allerede i gang med processen.

Jacob Nielsen føler, at AGF står godt rustet til at finde en afløser for PC.

- Vi har et klart billede af den profil, vi ønsker som ny sportschef, og opgaven er nu at finde den rette person til jobbet. Vi har stærke værdier som klub og står på et solidt fundament.

- Så en ny sportschef kommer til at arbejde i en klub, som er på rette vej og med mange spændende nye udfordringer og opgaver foran sig.

- Vi har aldrig stået stærkere som Superliga-klub, og vi skal nu udnytte det her til noget nyt og spændende på vores videre vej frem, siger Jacob Nielsen.

Peter Christiansen har været i AGF siden 2016, og tidligere har han og Jacob Nielsen arbejdet sammen i Randers.

Abonnement til F.C. Københavns hjemmekampe - Fast adgang fra 79 kr./md.* (*6 md. binding / min. 474 kr.)


Af Sara Margren

17 kommentarer

Pimp-C 09:24          
Håber det bliver én med bredt netværk i region vestafrika; Senegal, Elfenbenskysten, Guinea, Mali, Cameroon, Ghana og Nigeria.

Hvis GF lige kan hive et par angribere og en spilfordelende defensiv midtbanemand derfra, så vil det se lovende ud i fremtiden!

Derudover må det også være en sportsdirektør, der har nyttige forbindelser til Brasilien og Colombia - det vil være skarpt at hente et par teknisk finurlige tryllekunstnere til AGF!

PC havde ingen forbindelser til de kanter. De lå desværre mest i Australien. Uheldigvis har vi ikke fået udnyttet den fulde potentiale i Gerbach og Duncan! Amini var til gengældt dygtig, men havde inden udfoldet sig i Danmark, så vi vidste, hvad vi fik!

Kick and rush 09:24          
Ved at det kan lyde som en morgenbrandert, men hvad med Bo Henriksen? Han har kæmpe engagement.og har gjort det fantastisk i Horsens, og vil vist gerne prøve en rolle som sportschef.
Dr Phil 09:31          
Med tanke på hvor glade AGF virker for at hente folk med baggrund i AaB, så vil jeg da lige nævne at Allan Gaarde vist er ledig på markedet. Han og David Nielsen har også en festlig fortid sammen, som de kan sidde og hygge sig med at tale om i de kolde vinteraftener.
Pimp-C 09:35          
Ej! Han henter bare hit & run typer! Og revolutionerer GF med engelsk 80´er bold.

Han går sikkert på rov i divisionsklubberne i England.
Klassisk store og fysiskstærke spillere uden spilforståelse og teknik!
Det bliver en falliterklæring at hente Bo Henriksen- så nej tak herfra
Knæk 09:44          
Det vil stikke i for mange retninger med en åbenmundet sportschef som Bo Henriksen og "strong, silent type" som David. Kontrasten virker stor. Tror nærmere på Haysen, Søren P eller noget andet solidt og hårdtarbejdende, uden alt for mange floskler.
Aarhus-Zapp 10:06          
Haysen. Kom så. Han skal stå øverst på listen
Southampton-AGF 10:20          
Pimp-C

Du har lige præcis ret i hvad du skriver...
En med et kæmpe netværk er vigtig..Man skulle gerne finde en profil som er bedre en PC
Onsdag 27. januar
Tirsdag 26. januar