Luk

AGF-direktør: Ryk pokalfinalen til efteråret

| Sydbank Pokalen | 11 kommentarer

Infoboks

AGF - FC København
Superligaen Mesterskabsspil (05/07)
bet365 2,30 3,50 2,87
Oddset 2,45 3,55 2,75
YouBet 2,50 3,55 2,90

AGF's direktør Jacob Nielsen foreslår at rykke pokalfinalen til efteråret, for det vil være en tam affære uden tilskuere, siger han.

Regeringen har forbudt store forsamlinger frem til september, og det betyder, at alle fodboldkampe på dansk jord ikke kommer til at have tilskuere på lægterne.

AGF's direktør, Jacob Nielsen, mener, at det er ærgerligt for især pokalfinalen, og den bør derfor rykkes til efteråret, foreslår han.

- Det er jo så tamt, og den bør flyttes til efteråret. Det bør man blive enige om, for det er bare ikke det værd. En pokalfinale uden tilskuere er da alligevel det værste, vil jeg mene, siger Jacob Nielsen til Viaplay Sport Live.

- Jeg har forståelse for situationen, og det vigtigste er, at vi kommer til at spille igen. Men lad os også komme i gang med tilskuerne og håbe, at det bliver i september.

AGF-direktøren mener, at man i så fald må trække lod om den ekstra billet til Europa, som der spilles om i pokalfinalen.

- Som jeg talte med en kollega om, må vi trække lod om den ekstra Europa-plads, der er til vinderen af pokalfinalen. Det er min egen personlige holdning.

- Der er så mange konsekvenser ved at spille den, også for Esbjerg hvor den skal spilles. Det er en festdag, men det bliver det jo ikke, hvis der ikke er tilskuere, så det mener jeg godt, man kunne aftale sig ud af. Det er vi i hvert fald klar til.

De fire semifinalister i Sydbank Pokalen er AGF, AaB, SønderjyskE og AC Horsens.

Køb billet til AGF's drive-in-arrangement på Tangkrogen her


Af Sara Margren

11 kommentarer

salling23 21:39          
Fantastisk idé

Og for min skyld så kan AaB, Horsens eller Sønderjyske få lov til at tage turen i Europa.

Vil hellere være på stadion og vinde pokalen (ja ja jeg ved godt der skal spilles om den) end jeg vil i Europa
Ditmer-K 21:55          
Gratis udmelding når man allerede er kvalificeret igennem ligaen.
Men enig i afvikling i efterår kunne være en fin idé
Snigskytten 22:16          
Agf er da på ingen måder sikrede gennem ligaen. Eller har jeg misset noget ???
PLorimer 22:18          
Han har ret, en finale vil fame være tam uden tilskuere.

Spil de 2 semifinaler i foråret evt uden tilskuere hvis det ikke er muligt med. Og træk så lod mellem de 2 finalister hvis de heller ikke kan genemføres med tilskuere.

Finalen er en fest dag, og der skal folk på stadion for at holde en fest.
Kong Dario 22:50          
Helt enig. En pokal finale uden tilskuere.... nej vel.

Træk lod imellem finalisterne omkring Europa billetten så, da UEFA jo ikke kan vente til efteråret med at få den danske deltager at vide.
Gudsbenådet Gøgler 23:06          
Trække lod om Europa-billet... manden må sgu da være idiot. agf kan starte ud med at frasige sig muligheden for at kvalificere sig til Europa i denne sæson, så kan det måske komme på tale
LukeDanDuke 23:53          
Pokalfinaler med tilskuere er sjældent meget underholdning værd. Med mindre man holder med et af holdende selvfølgelig.

Pokalfinalen uden tilskuere ville være røv sygt. Kunne man ikke bare aflyse næste års pokalturnering og så afviklet resten af pokalen næste år? Helt ærligt mener jeg ikke den kan så meget her i Danmark alligevel (bl.a. på grund en kæmpe nedprioritering programmæssigt og fordi pokalcharmen bliver fuldstændigt fjernet fra de tidlige kampe som alligevel bliver rykket væk fra divisionstadionerne) Jeg vil i hvert fald ikke mene, at det ville være en kæmpe katastrofe.

Det gør da også kampprogrammet lidt lettere efter sommer, så der kan være lidt mellemrum mellem indeværende og næste sæson (forudsat ligaerne kan gå i gang i maj uden tilskuere og dette bliver en realitet)
Søndag 5. juli
Lørdag 4. juli