Luk

AGF efter ydmygelse: Vi må ikke overreagere

| 3F Superliga | 9 kommentarer

Infoboks

FC Midtjylland - AGF 4-0
Superligaen Grundspil
4' 1-0 Junior Brumado
19' 2-0 Junior Brumado
27' 3-0 Paulinho
31' 4-0 Junior Brumado

David Nielsen erkender, at det var ydmygende at tabe 0-4 til FC Midtjylland, men han maler ikke fanden på væggen og slår fast, at AGF ikke må overreagere på kampen.

AGF blev søndag kørt over af FC Midtjylland med 0-4 i en kamp, hvor alle mål faldt i første halvleg.

AGF-træner David Nielsen erkender, at der var klasseforskel på en ydmygende dag, men han maler ikke fanden på væggen, for AGF kom til kampen med tre sejre og en remis mod OB.

- Der var klasseforskel. De var skarpere end os og havde et andet tempo end os. Det er nemt at sige, vi ikke var, hvor vi skulle være og alle de ting. Den køber jeg 100 procent.

- Efter nogle gode kampe, hvor vi har slået hold, der – uden at forklejne nogen – ikke har det samme tempo som Midtjylland har, var vi måske lidt i en rytme, der betød, vi var i et andet tempo, mens FCM var måske rykket op i tempo af at møde Braga og de store hold, de løber og spiller mod, siger han og tilføjer:

- Nogle gange er fodbold ydmygende, og man skal kunne tage en ydmygende dag. Sådan er det. 

- Hvis man ikke er 100 procent tikkende på alle cylindere, så kan man tabe mod de bedste hold i ligaen, og der kan ske det, der skete mod FCM. Så kan man sige, det ikke er godt nok, og nej, det var ikke godt nok. Der er mange ting, vi skal løse bedre, og det skal vi bare være klar til.

Han tilskriver blandt andet AGF's problemer mod FCM, at AGF jagtede et mål for at true FCM på resultatet. Det betød, at AGF efterlod nogle positioner særligt på midtbanen, hvor Nicolai Poulsen og forsvaret blev efterladt alene.

Selv om 0-4 var en ydmygende oplevelse, så holder David Nielsen fast i, at AGF var og er på vej mod gode tider.

- Kigger vi på de sidste fem kampe, så kunne vi nok godt have levet med tre sejre, remis mod OB og et nederlag til FCM, da vi stod og kiggede ind i katastrofen, så det er vigtigt, at vi reagerer på præstationen og resultatet nu, men vi skal ikke overreagere, lyder det.

AGF går på landskampspause som nummer ni i Superligaen. Nielsens tropper noterer sig for 12 point.

AGF havde inden FCM-kampen slået SønderjyskE, Silkeborg og Vejle.


Af Jonas Dalgård

9 kommentarer

AC2021 14:59          
Der skal ikke meget til længere før et nederlag bliver til "ydmygende". Nogen ydmygelse er det vel næppe når man trods alt holdt dem fra at score i hele anden halvleg.
Azeem 15:26          
Nogen der vil købe Oliver Lund?
Kick and rush 15:28          
FCM er et klassemandskab, så at de vinder 4-0 er mindre overraskende end at GF havde vundet 2-0. Med andre ord, skal GF have is i maven og arbejde videre. Fuld støtte herfra til David, som før har ført GF ud af mørket uden at ryste på hånden.
Det er trods alt vigtigere at vi slår Sønderjyske end FCM, som situationen er lige nu.

@Azeem, Oliver Lund har været et fornuftigt køb i min optik. Han har gjort det bedre end jeg havde forventet.
Azeem 16:06          
@Kick and rush

Han var under alt kritik i går. Mister sin mand, og står efterfølgende og glor på han render hen og score. Han kunne have nået ham 2 gang. Den indstilling må man simpthen ikke have. Så hører man ikke hjemme på det niveau.
dillen 17:19          
Azeem

Til gengæld har han været blandt de bedste i flere andre kampe.
Azeem 19:49          
Det er også fint, hvilket man ønsker et elevator hold
bims 19:52          
Oliver Lund...Manden kan naturligvis ikke gøre for det, men enhver med øjne i hovedet kan se, at han ikke har Superliganiveau - uanset hvor sløjt det er for tiden
Søndag 24. oktober
Lørdag 23. oktober