Luk

AGF før Randers: Ligger noget godt og venter

| 3F Superliga | 11 kommentarer

Infoboks

Sebastian Hausner forventer en tæt og intens affære mod Randers, men hvis AGF kan tage dyderne fra AaB-kampen med, ligger der noget godt og venter, mener han.

AGF sled sig i mandags til en vigtig 1-0-sejr over AaB, og de takter håber David Nielsens tropper at tage med videre.

Søndag gælder det lokalopgøret mod Randers på udebane, og AGF-stopperen Sebastian Hausner tror på fuld gevinst.

- Der er altid ting, vi kan gøre bedre, men vi gjorde meget godt i mandags. Indsatsen og vores iver for at arbejde for hinanden og for holdet var på plads. Og det er nogen af de dyder, vi skal finde frem igen på søndag. For Randers FC er godt kørende i øjeblikket, og det er altid nogle tætte og intense kampe mod dem.

- Det tror jeg også, det bliver søndag på deres bane. Men kan vi tage gejsten og viljen med fra i mandags, vores gode defensive spil, hvor vi ikke giver mange chancer væk, og så ellers gå ud og investere lige så meget i kampen, så tror jeg også der ligger noget godt og venter på søndag, siger Sebastian Hausner til klubbens hjemmeside.

Randers er inden kampen på fjerdepladsen med 21 point for 12 kampe, mens AGF er nummer syv i tabellen med 15.


Af Martin Schmidt

11 kommentarer

Toon Toon! 09:02          
Jeg står måske alene med den her, men ser gerne Albert på Venstre kant, så vi kan få Mikael Andersson ind centralt sammen med NP og Brandhof. Så er midtbanen spækket med energi og løb.
cf srednar 09:18          
Hvis i fortsætter jeres takter fra AaB kampen og vi gør ditto fra anden halvleg i torsdags, så er det ligegyldigt hvordan i stiller op, så vinder i alligevel.
Ej, håber selvfølgelig vi er friske og får en sejr.
Gentile 09:24          
Det bliver en spændende kamp - og RFC skal søge at spille bold og ikke gå med på det fysiske. Hvis O(Happy)Dey fortsætter takterne. så bliver det svært for GF.
Derfor 10:22          
For RFC bliver det lidt samme slags modstander som de havde torsdag, hvor det er mere energi end godt fodbold de møder... Og det havde RFC det lidt svært med.. Så tror lidt på det samme uafgjort
Toon Toon! 10:40          
Ja det bliver interessant om Randers lykkes med at spille sig ud af vores pres og powerfodbold. Og fra vores perspektiv, om defensiven kan forblive solid og om Bundu og Mortensen får hul på bylden - det er ved at være på tide.
cf srednar 11:34          
Det er altid fysisk mod agf fra begge hold.
Håber dog, at der også bliver lidt seværdigt fodbold.
RFC-Kronjylland 11:41          
Men Randers har - modsat hold som Silkeborg og FCN - dog stadig noget af duelstyrken tilbage, selvom man har flyttet sig rigtig meget på den "spillemæssige" front. Det afhænger også meget af, om man spiller med to fuldblodsangribere eller lægger Vito derop.

I førstnævnte konstellation kan man spille sig ud af presset med lange bolde, men giver så duelspillet og andenboldene lov at leve i kampen. I sidstnævnte konstellation, giver man sig selv mulighed for at spille sig ud af presset, men det er til gengæld med højere risiko. Det bliver spændende at se, hvilken tilgang man satser på.
Det er i den forbindelse ren luksus, at man let kan skifte model, hvis den valgte taktik ikke skulle virke. På den måde er Randers anno 2021 virkelig fleksible og interessante.
Onsdag 8. december
Tirsdag 7. december