Luk

AGF forlænger med Arbejdernes Landsbank

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Infoboks

SønderjyskE - AGF
Superligaen Grundspil (18/02)
Bet25 2,90 3,25 2,45
Oddset 3,00 3,20 2,35

Frem til 2024 kommer Arbejdernes Landsbank også til at pryde AGF's trøjer, da banken fortsætter som koncernpartner i klubben. 

Siden 2008 har Arbejdernes Landsbank været aktiv hos AGF, men i 2014 opgraderede de deres engagement, da de blev koncernpartner, som er det højeste niveau for sponsorer i den århusianske klub.

Og det fortsætter de med i yderligere tre år. 

Tirsdag oplyser AGF nemlig, at de har forlænget samarbejdet med banken, der både figurerer på herre- og kvindeholdet i klubben. 

- Det er fantastisk og en stor glæde, at en så mangeårig og stærk partner som Arbejdernes Landsbank endnu en gang ønsker at forlænge vores samarbejde.

- Arbejdernes Landsbank er en partner, der tager ansvar for samarbejdet og ikke mindst for udviklingen i dansk fodbold generelt, hvor Arbejdernes Landsbank er gået forrest med at engagere fans og i det hele taget har løftet 3F Superligaen, ligesom de har løftet os i AGF.

- Forlængelsen er også en stor anerkendelse af den værdi samarbejdet har bragt for begge parter, hvor vi sammen har udviklet os hen mod det stærke og tætte samarbejde, som vi har nu og som vi ser meget frem til at fortsætte i de kommende år, siger Rasmus Nørgaard Hansen, der er salgsdirektør i AGF, til klubbens hjemmeside. 

AGF fremhæver samtidigt bankens engagement, hvilket blandt andet har medført AL Bank Fanzonen, mens sponsoren også bakker op om talentudviklingen og klubbens 77 samarbejdsklubber. 


Af Andreas Roesen
Torsdag 20. januar
Onsdag 19. januar