LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

AGF forlænger med og forfremmer ung back

| NordicBet Liga | 1 kommentar
AGF forlænger med og forfremmer ung back
Foto: Jesper Zacho / agffoto

Infoboks

AGF - AC Horsens
Superligaen Pulje 1 (28/04)
bet365 2,80 3,50 2,35
NordicBet 2,75 3,55 2,45
Oddset 2,80 3,55 2,45

Se Premier League, Superliga og Europa Leauge

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Advertisement
AGF har forlænget kontrakten med den 16-årige back Oskar Buur til 2017, og han rykkes samtidig op i førsteholdstruppen med det samme.

Den blot 16-årige back Oskar Buur har i denne opstart været fast med omkring førsteholdet, og nu belønnes han for sin indsats, da han har fået ny kontrakt og permanent rykkes op i førsteholdstruppen.

- Fremfor alt har han i januar og februar vist, at han trods sin unge alder kan konkurrere med spillerne i førsteholdstruppen. Derfor har vi forlænget hans aftale til sommeren 2017, og han kommer til at træne så meget med A-truppen, som hans skolegang tillader.

- Det er ikke alderen, men kvaliteten, der er afgørende, og det er meget positivt, at vi har så ung en spiller, der kan begå sig i førsteholdstruppen. Oskar brænder for at spille fodbold, og han er meget moden i sit spil. Han har selvfølgelig stadigvæk en del, han skal lære, men han har i de seneste måneder vist, at han på alle måder er godt rustet til de større udfordringer, siger sportschef Jens Andersson i en pressemeddelelse.

Oskar Buur gør sig som højre back.

Se Premier League, Superliga og Europa Leauge Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Mikkel Nøhr
Tirsdag 23. april
Mandag 22. april