Luk

AGF-forsvarer om rødt: Hvad skal han gøre?

| 3F Superliga | 51 kommentarer

Infoboks

AGF - FC Nordsjælland 0-1
Superligaen Grundspil
6' 0-0 Bubacarr Sanneh
13' 0-1 Ulrik Yttergård Jenssen

AGF-forsvarer Sebastian Hausner mener, at det var svært for Bubacarr Sanneh at gøre ret meget andet, da han efter sin clearing ramte Ibrahim Sadiq på benet.

AGF fik efter få minutter af onsdagens kamp mod FC Nordsjælland udvist Bubacarr Sanneh, da han clearede en bold og ramte Ibrahim Sadiq på skinnebenet.

Efter et VAR-tjek valgte dommer Morten Krogh at give rødt kort, selvom han i første omgang end ikke havde fløjtet for frispark.

AGF-forsvarer Sebastian Hausner mener, at Sanneh har svært ved at gøre andet i situationen, men det er jo sådan, spillet er blevet efter VAR.

- Som forsvarsspiller er der ofte mere tryk på, når vi forsøger at cleare bolden. Og der er jo ikke nogen, der bevidst går efter at sparke andre ned i de situationer, siger Hausner til stiften.dk.

- Jeg ved ikke, om det er fordi, spilleren løber ind i Bubacarr, eller hvad der sker, men det er en svær situation, fordi hvad skal han gøre? Det er jo det samme, som når bolden blev headet ned på Benjamin Hvidts arm ovre i Parken. Hvad skal han gøre? Men that's the game now.

AGF tabte kampen med 0-1.

KØB BILLETTER TIL AGF's KOMMENDE HJEMMEKAMPE HER!


Af Sara Margren
Fredag 16. april