Luk

AGF gafler 15-årige Daghim i FC København

| 3F Superliga | 14 kommentarer

Infoboks

Randers FC - AGF
Sydbank Pokalen (15/04)
Oddset 2,60 3,60 2,60
bet365 2,55 3,40 2,62

AGF oplyser onsdag, at klubben har sikret sig den 15-årige kantspiller Adam Daghim i FC Københavns ungdomsafdeling.

AGF har hentet den 15-årige kantspiller Adam Daghim i FC Københavns talentafdeling.

Det oplyser AGF på sin hjemmeside, hvor det fremgår, at tilgangen af Daghim sker for at styrke niveauet omkring AGF's U17- og U19-hold.

- Vi er glade over at få muligheden for at tiltrække en spiller uden for vores nærområde, der vil styrke niveauet for vores U17- og U19-hold frem imod et nyt akademi i 2023. Adam har på de offensive positioner været oppe imod international konkurrence i FCK Talent.

- I den forbindelse - og efter en god dialog med talentchef, Sune Schmidt Nielsen, fra FC København - har vi nu fået en god mulighed for at få en spiller ind, der passer godt til AGF. Adam bliver en rigtig fin tilføjelse til vores mange lokale talenter og vi glæder os over at kunne byde ham velkommen, siger AGF's talentchef Jesper Ørskov.

Teknisk chef i AGF, Fateh Abdirahman, følger op:

- Vi har fulgt Adam et stykke tid. Han er primært kantspiller med nogle spændende kompetencer som for eksempel hans fart og hans gode evner i en mod en situationer, siger han og tilføjer:

- Han er også en fysisk stærk spiller, der har en god eksplosivitet og et godt flair for spillet. Og ikke mindst, så er han præget af en god mentalitet og en vilje og evne til hårdt arbejde, hvilket vi vægter rigtig højt hos os. Så vi ser frem til at arbejde med Adam og udvikle hans potentiale yderligere.

Hovedpersonen selv glæder sig over at få chancen i AGF, siger han i pressemeddelelsen.

KØB BILLETTER TIL AGF's KOMMENDE HJEMMEKAMPE HER!


Af Jonas Dalgård

14 kommentarer

Polle S 15:00          
AV AV, den gjorde lidt ondt, den der :(
Donjogi 15:06          
Polle s... hvorfor??
AltidHvid 15:08          
" efter dialog med FCK´s talentchef "...hmmm, måske familien rykker til Århus? I givet fald ikke så mærkeligt at en 15 årig dreng så skifter klub....eller?
Emilfu 15:09          
Der var ikke umiddelbart noget der tydede på at han ville slå igennem i FCK, han var måske en smule overmatched.

Er det iøvrigt hans storebror FCK solgte til Kolding i januar?

For så giver det måske mening at hele familien samles et sted i østjylland?
NeverDefeated 15:10          
Topscorer for FCK i U15-ligaen 19/20.
daddysalle 15:11          
Hvorfor Polle?
Han fungerede ikke i truppen og var utilpasset.
stokholmeren 15:38          
Topscorer for FCK i U15-ligaen 19/20.
Det siger desværre ikke nødvendigvis så meget, når han er 15. Eksempelvis spiller Roony Bardghji, som regnes for en af nordens – hvis ikke europas – største offensive talenter fast på FCK´s u19-hold, som 15 årig. Når der har været "god dialog" med Sune Schmidt, så er det nok fordi at FCK vurderer, at han ikke er god nok. Ellers havde de naturligvis ikke ladet ham gå, eller som minimum solgt ham for et millionbeløb. Dermed ikke sagt, at han ikke kan udvikle sig til en god spiller. Faktum er bare, at man i ungdomsfodbold ofte har 80-90% fyld på de forskellige hold, mens meget få jo slår igennem.
Tirsdag 13. april