LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

AGF giver Akharraz en advarsel

| NordicBet Liga | 44 kommentarer
AGF giver Akharraz en advarsel
Foto: Jesper Zacho / agffoto

Infoboks

AGF - AC Horsens
Superligaen Pulje 1 (28/04)
bet365 2,90 3,40 2,37
NordicBet 2,80 3,50 2,45
Oddset 2,80 3,55 2,45
Stream AGF – AC Horsens på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement
Efter en episode hvor AGF’s Osama Akharraz angiveligt gav hjemmeholdets tilskuere ’fingeren’, har klubben nu givet offensivspilleren en advarsel.

AGF led tidligere på dagen et nederlag på 2-0 til Viborg, da holdene mødtes i en dyst mellem de to nedrykkere. Frustrationerne blev angiveligt for meget for Osama Akharraz som ifølge klubbens hjemmeside gav publikum ’fingeren’. Derfor har AGF nu tildelt offensivspilleren en skriftlig advarsel.

- Det siger sig selv, at det er en helt uacceptabel og utilstedelig handling. Derfor har vi gjort det meget klart for spilleren, at han på ingen måde skal træde ved siden af igen. Respekt er en kerneværdi for AGF, og respekt for klubbens fans en selvfølgelighed, siger administrerende direktør Jacob Nielsen til klubbens hjemmeside.

Akharraz undskylder episoden over for hjemmeholdets fans.

- Jeg beklager dybt, hvad der er sket og giver alle AGF-fans og klubben en uforbeholden undskyldning. Jeg må desværre konstatere, at jeg i situationen håndterede modgang og frustration på en forkert og uovervejet måde. Jeg er ked af, at jeg reagerede, som jeg gjorde, siger Akharraz.

Akharraz har kontraktudløb efter efterårssæsonen.

Stream AGF – AC Horsens på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Adam Egholm Madsen
Tirsdag 23. april
Mandag 22. april