Luk

AGF har afvist nyt bud på Casper Højer

| 3F Superliga | 17 kommentarer

Infoboks

FC København - AGF
Superligaen Grundspil (28/02)
Bet25 1,93 3,65 3,60
Oddset 1,92 3,70 3,85
bet365 1,85 3,60 4,20

AGF har ifølge bold.dk's oplysninger afvist et nyt bud på Casper Højer fra den kroatiske storklub Dinamo Zagreb.

Casper Højer har siden i sommer tiltrukket sig interesse fra Dinamo Zagreb, men AGF har nu igen afvist den kroatiske storklubs tilnærmelser.

Ifølge bold.dk's oplysninger har AGF afvist et nyt bud på omkring 1,5 millioner euro – lidt over 11 millioner kroner – fra Dinamo Zagreb.

Den kroatiske storklub bød i sidste transfervindue omkring 12 millioner kroner for 26-årige Højer, men det tilbud valgte AGF at afvise.

Zagreb vendte tilbage til AGF i december angående et køb af Højer, og her var Aarhus-klubbens krav ifølge bold.dk's oplysninger at lande en samlet pakke inklusiv bonusser på knap to millioner euro – svarende til knap 15 millioner kroner. Derudover ønskede AGF en videresalgsklausul på Casper Højer.

En pakke som Dinamo Zagreb på daværende tidspunkt ikke var klar til at tilbyde.

Casper Højer har kontrakt med AGF til udgangen af 2021 og har afvist flere tilbud om at forlænge med Superliga-klubben.

KØB BILLETTER TIL AGF's KOMMENDE HJEMMEKAMPE HER!


Af Sara Margren

17 kommentarer

To Madeira 10:44          
Jeg håber, de holder på ham og går efter at vinde ligaen og komme i CL. Alt på et bræt.

I kalenderåret 2020 fik de næstflest point. De fik 52, mens FCM fik 59. De er tre point efter dem i superligaen. De var gode mod de andre top-6 hold.

Det kunne være fedt, hvis de tør gamble og holder på dem, de kan. Mulighede for CL bliver ikke bedre.
AaBager 10:47          
Chancen for CL bliver nemlig ikke bedre for en dansk hold end i år, så kan godt forstå hvis flere klubber satser alt. Du kan ikke spare dig til succes i fodbold.
RaSMuS. 10:47          
Zagreb vendte tilbage til AGF i december angående et køb af Højer, og her var Aarhus-klubbens krav ifølge bold.dk´s oplysninger at lande en samlet pakke inklusiv bonusser på knap to millioner euro – svarende til knap 15 millioner kroner. Derudover ønskede AGF en videresalgsklausul på Casper Højer.
Tja. På den ene side kan jeg godt både forstå og lide, at vi kræver meget for vores vigtigste spiller, men omvendt bør det også give sig selv, at det naturligvis er højere end hans reelle markedsværdi, når man tager hans korte kontrakt, hans alder og corona i betragtning.
Equalizer 10:57          
Hans reelle markedsværdi er jo hvad han kan sælges for, da det er et salg mellem 2 uafhængige parter. Men det er i det hele taget svært at snakke om reel markedsværdi for fodboldspillere, da alle spillere er forskelle og bedømmes meget subjektivt ift en normal metervare.
Zalayeta 10:59          
Venstre backs er dyre
Eskapisten 11:06          
Jeg håber klart, vi holder Højer - medmindre vi kommer op i et prislag, hvor det ikke længere giver mening at holde ham. Kommer vi op omkring de 20 millioner, tænker jeg, at et salg er oplagt.

For mig handler det dog ikke om, at vi skal vinde mesterskabet og spille os i CL i denne sæson. FCM er for godt kørende, og FCK kommer givetvis også i gang. Det handler om, at vi skal investere og satse for at etablere os i top 6, således at vi på sigt kan spille os i europæisk gruppespil. Jeg tror, Højer er vigtig for vores placering i denne sæson.
Kong Dario 11:59          
Helt enig i den betragtning @Eskapisten + tv pengene skal vi også huske. Der er altså stor forskel på at blive feks nr 3 igen og så nr.6.

Sælg til sommer eller behold ham kontrakten ud
Fredag 26. februar
Torsdag 25. februar