Luk

AGF har flere ændringer: Anderson er skadet

| 3F Superliga | 15 kommentarer

Infoboks

Mikael Anderson plejer en mindre overbelastning og misser derfor AaB-kampen, hvor AGF har Gift Links og Jon Dagur Thorsteinsson tilbage.

AGF måtte før landskampspausen undvære Jon Dagur Thorsteinsson grundet karantæne, men den islandske profil er nu med i truppen igen.

Mandag aften kommer AaB på besøg, og AGF har endnu et nyt ansigt med i truppen sammenlignet med seneste kamp i form af Gift Links.

Klubben skriver, at Links har siddet ude i flere uger med en skade, men nu er han altså spilleklar på ny.

Omvendt må aarhusianerne se bort fra Mikael Anderson, som plejer en mindre overbelastning efter sin tur med det islandske landshold, lyder det.

Alexander Munksgaard og Jesper Juelsgård glider også ud af truppen sammenlignet med FCM-opgøret senest.

Kampstart mod AaB er klokken 19 på Ceres Park.

AGF-truppen mod AaB:

Jesper Hansen

Yann Bisseck

Frederik Tingager

Nicolai Poulsen

Mustapha Bundu

Patrick Mortensen

Patrick Olsen

Gift Links

Oliver Lund

Jón Thorsteinsson 

Eric Kahl 

Zach Duncan 

Dawid Kurminowski 

Anthony D'Alberto 

Albert Grønbæk 

Frederik Brandhof 

Daniel Gadegaard 

Sebastian Hausner


Af Martin Schmidt

15 kommentarer

Groggster 10:58          
Pis og lort.
TheUnitedWay 11:02          
Det er ikke godt nyt, men det bør være muligt at stille et slagkraftigt hold, trods alt.
John S. 11:25          
Vi vinder, lige så sikkert som amen i kirken. Så lang til at Aab de møder op med uduelige børsting og den lille tåbelige fossum. Vi vinder 3-0 kom så de hvii
Kreden 11:51          
Lille tåbelige Fossum er så nok én af de bedste midtbanespillere i SL lige i øjeblikket. Men god weekend til dig.
PLorimer 12:30          
Hehe Kreden han har ikke set ham spille, eller også har han ikke forstand på fodbold.

Nej Gf vinder ikke 3-0 du må have tabt sutten at kaalde det lige så sikkert som amen i kirken. Kik på tabelen den siger alt. Hvordan gik det lige mod FCM inden landskamp pausen. I får slag igen i dag. David og GF er læst tvivler stærkt på i kan klemme jer i top 6.
Dumåikslåjegharbriller 13:00          
Hvor er det fedt at fornemme intensiteten mellem de to gamle klubber i de fleste kampe og i det mindste her og i div øvrige fanfora.
Begge har mange meritter i historiebøgerne og AaB lykkes også at række ud efter pokalhylderne 1-2 gange de senere årtier og man mærker også let hvad det gør for århusianeres selvforståelse når de pludselig vinder en 3. Plads efter årtiers vælten rundt. Så er det virkelig stort og festen i midtbyen er vist nær det samme i 8000 som det man kan opleve i 9000 når der lander nye pokaler i Aalborg.
Håber på ny intens kamp i aften og gætter agf skal håbe på at lukke Aabs hele offensive festfyrværkeri ned til en fuser i regnvejr, for hold da op en fornøjelse at se dem i øjeblikket når de høvler løs på deres topniveau. Ønsker nye gode tider til jer i Aarhus. Dk´s næststørste by må have mere at byde på end det vi har set sette årtusind indtil nu.
Snigskytten 13:01          
Måske lige optimisten nok John S. Selvom det ville være luksus. Desuden måtte Fossum da gerne rende rundt i Århus for min skyld.
Mandag 29. november