LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

AGF henter Jens Stage i Brabrand

| Superligaen Grundspil | 1 kommentar
AGF henter Jens Stage i Brabrand
Foto: AGF
AGF har sikret sig den 19-årige midtbanespiller Jens Stage, som skifter fra Brabrand IF. Parterne har indgået en to-årig aftale.

AGF har skrevet en to-årig aftale med Jens Stage, som man de seneste måneder har haft til prøvetræning på Fredensvang.

Den 19-årige midtbanespiller skifter fra 2. divisionsholdet Brabrand, hvor han i efteråret var en stor profil.

- Det føles rigtig godt, at vi har fået Jens Stage på plads. Det er en ung spiller, som i den tid, han har trænet med os, har vist, at han er i stand til at løfte sit spil. Jeg synes, han er en bedre spiller i dag, end da han startede med at træne med os i efteråret.

- Han har fremfor alt her i januar vist, at han kan gøre sig gældende på dette niveau. Han konkurrerer på samme vilkår som alle andre, og han vil helt sikkert være i spil til førsteholdet og meget vel også få Superliga-kampe i foråret, siger sportschef Jens Andersson i en pressemeddelelse. 

AGF-chefen takker samarbejdsklubben Brabrand for godt samarbejde i forbindelse med Jens Stages prøvetræning, og han glæder sig over, at man tilknytter en lokalspiller fra en samarbejdsklub.

Stream AGF – AC Horsens på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Søren Frederiksen

1 kommentar

Alerts 16:47          
Velkommen til Jens. Håber du kan fortsætte den positive udvikling, og på sigt få tilkæmpet dig en plads på holdet. Du har i hvert fald gjort det fremragende for Brabrand.
Onsdag 24. april
Tirsdag 23. april