Luk

AGF henter tidligere agent som ny talentchef

| 3F Superliga | 1 kommentar

Infoboks

Vejle Boldklub - AGF
Superligaen Grundspil (02/02)
Bet25 3,95 3,70 1,80
Oddset 4,20 3,85 1,75

AGF har mandag sikret sig klubbens nye Head of Academy, og det bliver den tidligere agent Jesper Ørskov, som skal stå i spidsen for talentudviklingen i AGF.

AGF har fået sin nye Head of Academy på plads, efter Allan Frederiksen sagde farvel i sidste uge.

Valget er faldet på den 35-årige nu tidligere fodboldagent Jesper Ørskov, som fra den 15. december får ansvaret for akademiet i Aarhus.

Den tilgang glæder direktør Jacob Nielsen sig over.

- Vi er et godt sted i kraft af det gode arbejde, der har været lagt i vores talentarbejde i de senere år med talentchef Allan Frederiksen og med Head of Coaching, Martin Bloch i spidsen. Nu skal Jesper så bygge videre på det stærke fundament, og han har den helt rette profil til at løfte vores talentudvikling til næste niveau.

- Han har i kraft af sine mange år i People in Sport - hvor han primært har arbejdet med de største talenter i Danmark - en stor indsigt i talentudvikling både nationalt og internationalt og vi glæder os over, at det er lykkes os at tiltrække en kapacitet som ham, siger administrerende direktør i AGF, Jacob Nielsen.

Jesper Ørskov har siden 2011 været agent i People In Sport, hvor han har været ansvarlig for det hollandske marked.

Desuden skal han være sparringspartner til administrerende direktør Jacob Nielsen i det kommende transfervindue, hvor sportschef Peter PC Christiansen som bekendt er suspenderet på grund af sit kommende skifte til FC København.

KØB BILLETTER TIL AGF's KOMMENDE HJEMMEKAMPE HER!


Af Jonas Dalgård
Mandag 18. januar
Søndag 17. januar