Luk

AGF hjemsender halvdelen af arbejdsstyrken

| 3F Superliga | 0 kommentarer

AGF A/S har hjemsendt tæt på halvdelen af arbejdsstyrken, dog ikke klubbens førstehold og staben omkring den. Spillerne træner derhjemme, oplyser AGF.

En større gruppe medarbejdere i AGF A/S indstiller arbejdet og hjemsendes, indtil coronavirus-situationen i Danmark er forbedret.

Det drejer sig om cirka 140 personer, hvilket er tæt på halvdelen af arbejdsstyrken, skriver AGF på sin hjemmeside.

AGF har søgt støtte i regeringens nye trepartsordning, hvor berørte medarbejdere kan få udbetalt fuld løn og kan returnere til deres arbejde, når AGF kalder dem tilbage.

- Indtil nu har vores medarbejdere arbejdet hjemme, men nu er der efterhånden så store begrænsninger i dagligdagen, at vi søger den nye ordning, som støtter dansk erhvervsliv i denne ekstraordinære situation, siger direktør i AGF A/S, Jakob Nielsen, til agf.dk.

- Det betyder, at en stor del af vores ansatte nu får helt fri og skal blive hjemme. Men de beholder deres løn, og vi kan så garantere, at der er en arbejdsplads på den anden side af denne krise.

- Så vi er meget taknemmelige over den nye ordning, der gør os i stand til at tage vare på både vores virksomhed, arbejdspladser og vores medarbejderes tryghed.

3F Superliga-truppen og størstedelen af staben omkring den er dog fortsat på arbejde, selvom spillerne er sendt hjem og holder sig i form via individuel træning, skriver klubben.

 

Køb billetter til AGF's kommende hjemmekampe her!


Af Sara Margren
Fredag 3. april