Luk

AGF: I dialog om Thorsteinsson-forlængelse

| 3F Superliga | 23 kommentarer

Infoboks

Randers FC - AGF
Superligaen Grundspil (24/10)
Bet25 2,48 3,25 3,05
Oddset 2,40 3,25 3,10
bet365 2,37 3,25 3,10

AGF  er i dialog med Jon Dagur Thorsteinsson for at forlænge kantspillerens kontrakt, der udløber næste sommer. 

Om små ni måneder udløber kontrakten mellem AGF og holdets profil Jon Dagur Thorsteinsson. 

For en uge siden fortalte den 22-årige islænding, at han ikke selv tænkte alt for meget på det, da det ville genere hans spil. 

Til gengæld tænker sportsdirektør Stig Inge Bjørnebye på det, og han bekræfter, at klubben er i dialog om en kontraktforlængelse.

- Vi er i en dialog om at forlænge kontrakten, andre kommentarer har jeg ikke, lyder det fra AGFs sportschef Stig Inge Bjørnebye til Århus Stiftstidende. 

Søndag manglede AGF Thorsteinsson, da de tabte med 0-4 mod FC Midtjylland på udebane. 


Af Andreas Roesen

23 kommentarer

Toratora 10:35          
Han er ikke AGF værdig.
Arsenalfan36 10:50          
Det er en god fodboldspiller, som kan redde holdet fra nedrykning - der skal bare skrives under og forlænges!
Bødlen1880 11:02          
Toratora: Ok, hvilke af de andre spillere i truppen er så AGF værdig? Han er suverænt vores skarpeste offensive spiller - selvfølgelig er han klubben værdig.
Kåssådehvie 11:22          
Bødlen: Jeg tror ikke han henviser til Thorsteinsssons fodboldmæssige kvaliteter.
Toratora 11:27          
Selvfølgelig snakker jeg ikke om hans fodboldkvaliteter.
Bødlen1880 11:32          
Ok, så du vil hellere have dårlige spillere i klubben, end dem du lige personligt bryder dig om? For jeg kan garantere dig for at Thorsteinssons erstatning ikke bliver på samme niveau.
Kåssådehvie 11:42          
Jeg ved godt spørgsmålet ikke er rettet mod mig, men jeg synes det er en balance. Du kan jo ikke have en dygtig spiller til at løbe rundt og ødelægge klubbens goodwill og image. Mange vil sikket sige at AGF´s ry og rygte i forvejen ikke et super godt og at vi stadig arbejder på at komme af med historierne fra dengang BSN og white pride huserede i klubben (se bare på de mange håbløse kommentarer i artiklerne omkring AGF) og vi landede den ene mere håbløse signing efter den anden. Nu er vi ved at bygge på. Sportsligt såvel som økonomisk og imagemæssigt. Så har det bare en betydning om vores spillere opfører sig ordenligt både på og udenfor banen, ligesom det gælder for fans og ledelsenss opførsel. Det hele hænger sammen. Er man en dygtig spiller får man typisk lidt længere snor. Men selv for en spiller med Thorsteinssons åbenlyse spillemæssige kvaliteter, er der en grænse. Det lader til at han har forstået budskabet efterhånden og holder sig på den rigtige side af den. Det håber jeg.
Søndag 24. oktober
Lørdag 23. oktober