Luk

AGF-indkøb har ikke travlt med at slå til

| 3F Superliga | 5 kommentarer

AGF-angriberen Gift Link siger til stiften.dk, at han føler sig godt tilpas i AGF, men både han og klubben ved, at det kræver tid at komme helt i omdrejninger.

AGF hentede i sommer den 21-årige angriber Gift Links, men den unge sydafrikaner har endnu ikke sat sit aftryk på hverken AGF eller 3F Superligaen.

Således er det kun blevet til tre indhop i ligaen, men Links har ikke travlt, for det kræver tid at falde til i et nyt land, siger han i et interview med stiften.dk.

- Allerede inden jeg kom hertil, vidste jeg godt, at det ville kræve noget tid at vænne mig til spillet, træningen, kulturen og dagligdagen i Danmark. Der er lang vej fra Sydafrika til Danmark. Det snakkede vi også om i begyndelsen. Der er ikke noget hastværk, og det er også derfor, vi har lavet en lang kontrakt, siger han til stiften.dk og fortsætter:

- Det vil altid tage lang tid at falde til, når man kommer til et helt andet land, for der er meget at forhold sig til og nye mennesker, man skal lære at kende, men jeg synes, det er gået godt.

Links har spillet 36 minutter indtil nu i Superligaen, mens han har fået to startpladser i Sydbank Pokalen. Her scorede han også i en kamp mod VSK Aarhus, som gik i forlænget spilletid.

Den unge afrikaner blev hentet i Cape Town City. 

Køb billetter til AGF's kommende hjemmekampe her!


Af Jonas Dalgård

5 kommentarer

Él Capitano 19:01          
Så er den ged vist barberet! Videre..
24601 19:44          
Præcis det samme som blev sagt da han kom til. Intet nyt der.
T-United 20:34          
Faktisk blev der netop talt om, at han ikke skulle bruge en lang tilvænningsperiode, fordi han kommer fra SA... men skidt pyt. Bare han slår igennem pp et tidspunkt, så mangler han jo ikke lige nu på holdet.
bruger 156872 10:00          
Ccc.
Fredag 17. januar
Torsdag 16. januar