Luk

AGF-keeper: Vi mangler at få Patrick M. i gang

| 3F Superliga | 6 kommentarer

Infoboks

FC Midtjylland - AGF 4-0
Superligaen Grundspil
4' 1-0 Junior Brumado
19' 2-0 Junior Brumado
27' 3-0 Paulinho
31' 4-0 Junior Brumado

Jesper Hansen håber, at AGF kan få gang i Patrick Mortensen, der blot er noteret for et af AGF's ni sæsonmål.

AGF fik en over nallerne, da David Nielsens tropper besøgte MCH Arena og Superligaens tophold FC Midtjylland.

4-0 til FCM endte det, og således står AGF kun noteret for ni scoringer i 11 superligakampe.

I AGF-lejren erkender målmand Jesper Hansen og sidste sæsons topscorer Patrick Mortensen, at der er offensive problemer, og førstnævnte håber på, at Mortensen snart kan få gang i målscoringen igen, så AGF kan få hul på målbylden.

Mortensen er nemlig kun noteret for et mål i sæsonen. Det kom fra pletten i 1-3-nederlaget til FC København.

- De få muligheder, der opstod mod FCM, dem fik vi ikke scoret på. Vi mangler lige at få Patrick i gang, som der også har været fokus på. Han har ikke scoret endnu (i åbent spil, red.). Det kunne være rart, hvis vi kunne fodre ham og få ham på målscorerlisten igen og give ham noget selvtillid, siger Jesper Hansen og fortsætter:

- Han betyder meget for holdet, så ja, vi leder lidt efter nogle målscorere. Det skal ikke kun være kanterne, men vi skal også true modstanderens felt noget mere, end hvad vi gør, så jeg håber selvfølgelig, vi kan få Patrick i gang.

- Det blev desværre ikke mod FCM, men han havde også svære arbejdsbetingelser.

Patrick Mortensen erkender, at AGF leder efter målene.

- Ja, det gør vi jo. Vi scorer ikke nær så mange mål, som vi har gjort i de forgangne sæsoner, så det kæmper vi lidt med. Vi må hjem på træningsbanen og arbejde videre, der er ikke andet for, siger Mortensen og tilføjer:

- Vi har en god lang pause nu, hvor vi kan få arbejdet med nogle ting, og så er det også vigtigt at sige, vi ikke har lukket mål ind i lang tid, spillet fine kampe og vundet.

- Så vi skal bare videre og ikke dvæle for meget ved den her kamp. Vi skal videre, for vi var på vej mod et rigtig fint sted, og det er vi stadigvæk, selv om den her svier lidt.

AGF er nummer ni i Superligaen med 12 point.


Af Jonas Dalgård

6 kommentarer

Azeem 14:04          
Er der ikke en med taktisk forståelse i AGF? Patrick Mortensen er for langsom til at spille alene på toppen. Patrick Olsen kan ikke aflevere en bold, 3-4 spillere er alt for svingende.

Ændre taktikken så den passer til spillerne, eller kom af med håbeløse profilen og erstat dem med nogen der er lysten og egenskaberne.
Komnulidt 14:17          
Var det blot så enkelt af det kun er PM som skal i gang. Det er jo hele holdet som sejler rundt. Laveste boldbesiddelse i SL. Laveste antal målchancer, og laveste afleveringsprocent. Og målene sejler ind bag JH.

Hele holdet stinker jo, og de dyrt købte spillere levere på ingen måde.

Træneren viser igen igen sin mangler ift. taktik, og udskiftninger af de "store" navne, som intet bidrager med sker ikke.

DN evindelige "Let´s fucking gooooo" var fint i starten, men nu er kulsyren ligesom gået af øllet, og det er blot en tynd omgang sjask.

Den engelske ass. træner ses i bedste fald snakke lidt på bænken under kampene. Nogen der ved, hvad han bidrager med?

Morten Karlsen, har heller ikke glimtet med noget som helst endnu.

Noget skal der ske.........
Augenthaler taler for sig selv 14:30          
Man har aldrig fundet en brugbar løsning på det hul i offensiven, som Højer og Diks efterlod. De to havde sidste eller næstsidste fod på rigtig mange af AGF´s mål da det gik godt.

Med den nuværende måde at sætte spillet op på, er Patrick Mortensen ofte på herrens mark, hvilket er en skam, for han er en virkeligt dygtig angriber, der bare ikke får de nødvendige bolde at arbejde med.
Azeem 15:29          
Agf har da fået Oliver Lund istedet for Dicks :-D :-D
Augenthaler taler for sig selv 15:33          
Agf har da fået Oliver Lund istedet for Dicks :-D :-D
Ja lige præcis. :-)

Da AGF skrev kontrakt med Lund var min første tanke, at der sikkert var fint med en gardering til bredden. At man ville placere ham i startopstillingen gang efter gang kom godt nok noget bag på mig.
rfcguld 20:51          
Spændende om PatMor får gang i støvlerne igen :-)
Søndag 24. oktober
Lørdag 23. oktober