Luk

AGF-målscorer: Bundu er en fornøjelse

| 3F Superliga | 7 kommentarer

Infoboks

AGF - Silkeborg
Superligaen Grundspil (20/10)
bet365 1,30 5,50 9,00
NordicBet 1,37 5,40 7,10
Oddset 1,35 5,30 8,20

Patrick Mortensen roser formstærke Mustapha Bundu efter 3-1-sejren over FC Nordsjælland søndag.

AGF var i første halvleg lidt på hælene i søndagens hjemmekamp mod FC Nordsjælland, men i anden halvleg satte hjemmeholdet turbo på og sikrede sig med 3-1 sin sjette ligasejr i træk.

Målscorer Patrick Mortensen var meget tilfreds med indsatsen.

- Vi var kyniske og scorede nogle fine mål. Vi var farlige offensive og stabile defensive. FCN er pissesvære at spille i mod. De har bolden rigtig meget, men vi lukkede dem godt ned. Især i anden halvleg, siger Mortensen til TV3 Sport.

Mustapha Bundu lagde op til to mål og fremtvang et straffespark, og Mortensen roser holdkammeraten.

- Jeg skal ikke sige så meget. Det står lidt for sig selv. Han har virkelig taget et step op. Det er fantastisk at se. Ikke mindst hvordan han arbejder defensivt. Det synes jeg, er vigtigt at pointere.

- Offensivt har han fantastiske kvaliteter, men han har lagt meget på defensivt, og det er det, der former en topspiller – at man også kan defensivt. Det er en fornøjelse at se, siger angriberen.

AGF gæster næste søndag Randers i sin sidste kamp inden landskampspausen.


Af Mikael Blond

7 kommentarer

Toon Toon! 14:22          
Bundu-barometeret må nærme sig de 30 mio.
haraltidret 14:30          
Mustapha Bundu må efterhånden være mange penge værd, og han kan godt blive svær at holde på for AGF.
MilanoCop 14:43          
Jeg må være ærlig og sige at 30 mio for Bundu simpelthen er for lidt. Jaja, vi hentede ham på en fri transfer, og jaja, vi hentede ham i den 8 bedste engelske række. MEN for mig at se, så er Bundu bare super vigtig for, hvordan den her sæson kommer til at ende. Ryger han til vinter, hvilken man frygter mere og mere for hver kamp, jamen så sælger man højst sandsynligt også sin top 6 placering. Jeg ville personligt være utilfreds, hvis man slipper Bundu til vinter for mindre end 40 mio.
T-United 14:47          
Det rigtigt kloge at gøre er at holde på Bundu halvanden sæson endnu, men det bliver nok svært. Det ville give ham en chance for også at vise sig frem i Europa, hvis formen fortsætter som nu. Der er ikke mange bedre hold end GF i ligaen, og slår de Randers næste gang, er vejen banet til top 6.
saltsyre 14:52          
Problemet med bundu er bare, at hans kontrakt udløber sommeren 2021.
MilanoCop 15:08          
Saltsyre: Det er rigtigt at med hans udvikling in mente, så burde han simpelthen, af sportslige årsager ikke forlænge med AGF. Meeen, han er rigtig rigtig glad i Århus, hvor han har fundet sig rigtig godt til rette og tilmed fundet en sød Århusiansk pige. Lad os håbe, at det er hende som har bukserne på derhjemme, og får ham til at blive, bare liiiige et par år endnu. ;)
Irons67 20:08          
Bundu forlænger han er en spiller der har brug for tryghed og en træner der tror på ham
Fredag 18. oktober
Torsdag 17. oktober