Luk

AGF-midt vil knække FCK på energi og tempo

| 3F Superliga | 52 kommentarer

Infoboks

FC København - FC Nordsjælland
Superligaen Mesterskabsspil (18/04)
Bet25 1,54 4,40 5,20
Oddset 1,58 4,30 5,40
bet365 1,50 4,20 6,00

Patrick Olsen regner med, at et højt tempo og en god dynamik i spillet kan blive AGF's nøgle til at knække FC København.

Der er storkamp i Parken på søndag, når FC København og AGF tørner sammen, og aarhusianerne har gode minder fra det seneste besøg i nationalarenaen.

Her sejrede AGF med 4-2 i slutningen af sidste sæson, og Patrick Olsen håber, at han kan få lov at være med til en lignende oplevelse.

- Vi havde en rigtig god kamp i Parken i sommeren sidste år, før jeg kom til AGF. Og den vil vi selvfølgelig gerne følge op på. Det ser ud, som der er kommet en fin ny bane i Parken, der indbyder til fodbold - i modsætning til nogen af de andre udebaner, vi har besøgt i år. Så det skal vi udnytte og se, om vi kan finde det gode spil frem igen, siger Olsen til agf.dk.

AGF går ind til opgøret med en solid sejr over SønderjyskE i bagagen, og Patrick Olsen har opskriften klar på succes mod FCK.

- Energi- og tempomæssigt så det godt ud i søndags. Vi skabte mange chancer og havde en god dynamik i vores spil. Så kan vi tage den del af kampen med på søndag, kan det blive en af nøglerne til at knække FC København, der har spillet godt på det seneste. Men det har vi også, så det skal nok blive en god kamp.

- Det var en god sejr i søndags, og vi har nu fokus på den næste kamp og glæder os til at komme over i Parken. Det skal nok blive en spændende kamp for publikum. Vi plejer at spille nogen gode og tætte kampe mod FC København, og vi vil gøre alt for at drille dem igen på deres hjemmebane, siger han.

KØB BILLETTER TIL AGF's KOMMENDE HJEMMEKAMPE HER!


Af Martin Schmidt

52 kommentarer

lottomunken 13:51          
Kan AGF egentligt andet end energi og tempo.. Jeg mener, kan de andet end at beton forsvar, lave frispark når modstanderen ligger op til omstilling og tonse imod mål hvergang..
Reznor 13:56          
Nej, det er vitterligt det eneste. De skulle også være ret habile til karaoke dog.
Tøffe har altid ret 13:57          
Kan AGF egentligt andet end energi og tempo.. Jeg mener, kan de andet end at beton forsvar, lave frispark når modstanderen ligger op til omstilling og tonse imod mål hvergang..
Helt enig! Tror faktisk Davids tatikmøder er de mest simple i ligaen:

Nu går i bare ud og smadrer igennem på modstanderen - husk lange bolde til Patrick! Patrick, hvis ikke du kan få stanget en albue afsted så smid dig som du var et rådyr der blev skudt!

Ovenstående er den fornemmelse man sidder tilbage med når man har set Nikolaj Poulsen og Co lave 600 frispark pr kamp...
Toon Toon! 13:59          
Du så ikke kampen mod Sønderjyske kan jeg fornemme. Masser af teknik fra Jon, Links, Diks og Patrick Olsen for at nævne de mest iøjnefaldende fra den kamp. Men korrekt, AGF er i høj grad power-fodbold. Mod FCK går det forhåbentligt op i en højere enhed igen.
Toon Toon! 14:01          
Ovenstående er den fornemmelse man sidder tilbage med når man har set Nikolaj Poulsen og Co lave 600 frispark pr kamp..

I indeværende sæson har FCK fået 34 gule og 3 røde. AGF har fået 31 gule og 2 røde.

Men det er selvfølgelig bare dommerne den er gal med....
BoroDane 14:08          
I indeværende sæson har FCK fået 34 gule og 3 røde. AGF har fået 31 gule og 2 røde.
Det er også meget godt i tråd med at det er FCK der har lavet flest frispark i Superligaen i denne sæson. Men der findes nok en undskyldning.
MadsLeb 14:13          
I indeværende sæson har FCK fået 34 gule og 3 røde. AGF har fået 31 gule og 2 røde.
Det kan ikke passe, FCK får jo altid dommerhjælp, så at de har fået 3 røde kort og 2 mål afvist af VAR for offside, selvom der ikke var offside, det må være løgn.
Fredag 16. april