Luk

AGF-motor: Håber ikke David N. tager til FCK

| 3F Superliga | 52 kommentarer

AGF's midtbanemotor Nicolai Poulsen vil være træt af at se cheftræner David Nielsen tage til FC København.

FC København har fyret Ståle Solbakken, og mange har nævnt AGF-træner David Nielsen som én af de oplagte kandidater til at overtage trænerposten.

AGF-motor Nicolai Poulsen håber dog ikke, at det bliver tilfældet, siger han til Jyllands-Posten.

- Jeg vil da være træt af det, hvis David Nielsen ryger til FC København. Han har haft stor betydning for, hvor vi er i dag og det, vi har gang i, siger Nicolai Poulsen til Jyllands-Posten.

- Men altså, FC København er en stor klub, og der er ingen, der ved, om de synes, at David Nielsen skal have den rolle. Der er ingen tvivl om, at det kunne være stort for ham at få sådan et job. Men jeg tror ikke, det er noget, vi går og tænker specielt meget over i spillertruppen.

David Nielsen er den længst siddende cheftræner i 3F Superligaen med sine tre år på posten.

Abonnement til F.C. Københavns hjemmekampe - Fast adgang fra 79 kr./md.* (*6 md. binding / min. 474 kr.)


Af Sara Margren

52 kommentarer

bruger 187313 10:01          
Nyt job til David og Bo H, tillykke tillykke
Badbonez 10:05          
Alt er til salg og det er David Nielsen også....håber og tror han bliver i Gf. dk mesterskabet kan være billigt til salg i år og et mesterskab med agf ville være større end et med fck ...men det kræver agf lige tuner ind på deres stil fra i foråret. De er gået lidt tilbage i kvalitet....

Stor sympati for David Nielsen
80Aarhus00 10:11          
Det er svært at se sig sur på David, hvis det sker, men jeg håber det godt nok ikke. Og håber endnu mindre, at Bo H tager over, hvis det er tilfældet.
TheUnitedWay 10:19          
We want you to stay! David Nielsen we want you to stay!
Bobby Wrenøe 10:30          
Med angst for at begå hybris ....

Tror bestemt ikke Bo H på nogen måde er i spil til FCK!!! kan ikke se, at han har det som skal til for at lede det hold. Jeg tror han er en dygtig organisator, men tror ikke han kan "owne" det omklædningsrum.

Og selvom David Nielsen kunne være interessant, så håber jeg for ham, at han tager den succes han har skabt i AGF og følger til dørs.

Mesterskab .... bum bum .... måske/måske ikke, men en sølvmedalje og Europa vil også være lækkert for en AGF træner. Det vil helt sikkert være interessant og give mulighed for at tiltrække næste hylde af spillere til næste sommertransfervindue.

Og uanset hvad, så skal den næste træner i FCK have noget pondus qua den tilstand klubben er i. En uhomogen og løntung gruppe uden meget spillerum. Og et KRAV om Europa for at slippe ud af suppedasen. Nok ikke en ønskesituation for DN -> afvent
bruger 187313 10:39          
Tænker nu også mere Bo H i AGF som erstatning for David som købes fri af FCK
Aarhus-Zapp 10:49          
Jeg synes simpelthen ikke, at David er det rette match for FCK. Ja, jeg er AGF-fan, og ville være ked af at se David skifte til FCK. Det vil gøre ondt, med tanke på at vi endelig har reel vind i sejlene.

Men jeg synes ikke, at det er et godt match. David skal være bannerfører for en underdog; dem som skal ud og bide fra sig. Han skal ikke være træner for det hold, som alle forventer og regner med har succes. Hans person passer bare perfekt til AGF; og ikke nær godt til FCK.

Håber inderligt, at David Nielsen er i GF de næste mange år, og at han fortsætter det projekt, som er søsat og kører perfekt.
Søndag 25. oktober