Luk

AGF og FCM er garanter for mål og kortregn

| 3F Superliga | 1 kommentar

Infoboks

Ajax - FC Midtjylland
Champions League gruppe D (25/11)
Oddset 1,30 6,00 9,00
bet365 1,28 5,75 9,50

Kampene mellem AGF og FC Midtjylland plejer at være målrige og med masser af kort, og aarhusianerne har fået et godt tag på midtjyderne på det seneste.

Søndag brager AGF og FC Midtjylland sammen i Aarhus, og det plejer at være ganske underholdende opgør mellem de to hold.

I de fire indbyrdes opgør fra sidste sæson blev der således scoret 3,75 mål i snit pr. kamp, hvor især AGF's vilde 4-3-sejr i juni trak gevaldigt op.

Det er da også to af de mest skydeglade hold, der mødes.

Efter otte runder har FC Midtjylland haft flest afslutninger af alle hold i Superligaen med 108 styk, mens AGF er nummer tre med 82 - ti færre end Randers på andenpladsen.

FCM's scoringsprocent indtil videre ligger dog i den lavere ende på 13,9 procent, mens AGF noterer sig for 19,5 procent.

AGF har fået et godt tag på FCM
Statistikken mellem de to hold er da også blevet ganske tæt.

I de seneste 10 indbyrdes opgør har både FC Midtjylland og AGF hentet fire sejre hver, mens de to sidste er endt uafgjort.

AGF har vundet de tre seneste møder med henholdsvis 3-0, 4-3 og 3-1, men kun én af deres sejre er hentet i Aarhus - nemlig den seneste tilbage i juli.

Generelt er der en overvægt at udesejre i de seneste 10 møder - det er således blevet til seks sejre til gæsterne og blot to sejre til hjemmeholdet i de indbyrdes kampe.

Masser af gule og røde kort
Det er ikke kun mange mål, de to hold er garant for i deres indbyrdes opgør, for der plejer også at falde en del kort.

I de seneste fem kampe er der uddelt hele 34 gule kort, hvoraf fire af dem var spillerens andet af slagsen, som sendte dem tidligt i bad. Det giver et snit på 6,8 kort pr. kamp.

I tabellen ligger holdene side om side i denne sæson, hvor FC Midtjylland har 16 point efter otte runder, mens AGF står med 15 point.

Søndagens kamp sparkes i gang klokken 16.00 på Ceres Park.

KØB BILLETTER TIL AGF's KOMMENDE HJEMMEKAMPE HER!


Af Sara Margren
Tirsdag 24. november
Mandag 23. november