Luk

AGF og Horsens delte i Aarhus

| Superligaen | 29 kommentarer
AGF og Horsens delte i Aarhus
Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Danny Olsen sørgede i anden halvleg for den udligning, som sikrede AGF et enkelt point på hjemmebane mod AC Horsens i en kamp der endte 1-1.

AGF var inden aftenens kamp mod AC Horsens i Aarhus med kun enkelt sejr i ti kampe. Det antal er nu øget til 11, for det lykkedes ikke hjemmeholdet at snuppe alle tre point mod Bo Henriksens tropper fredag aften.

Kampens første store chance tilfaldt Kjartan Finnbogason fra Horsens. Niklas Backman mistimede sit indgreb og det sendte Finnbogason afsted med kun en enkelt AGF'er til af dække ham. Angriberen forsøgte sig med en afslutning med en stiv tå, men Jovanovic i AGF-målet reddede forsøget til hjørnespark.

Alexander Juel kom i den anden ende frem til et godt indlæg, som han smækkede ind mod Morten Duncan Rasmussen. Han fik ram på bolden, men AC Horsens-keeperen hev en fremragende redning ud af ærmet.

Med fem minutter til pause bragte gæsterne fra Horsens sig foran. Et indlæg efter en indkastskombination blev slået ind i feltet, hvor den målfarlige forsvarsspiller Bubacarr Sanneh pludselig stod helt fri. Han headede sikkert kuglen i nettet til Horsens-føring på 1-0. Det var også stillingen ved pausen.

AGF og Danny Olsen kom ivrigt ud efter pausen. Olsen sendte en kvalificeret afslutning afsted, som havde bud efter det lange hjørne, men bolden susede over.

Hjemmeholdet lagde et tungere og tungere tryk på Horsens. Det gav pote efter 63 minutters spil. Jesper Juelsgård blev nedlagt i venstre side og dommeren tildelte AGF et frispark. Det tog Danny Olsen sig af og han sparkede fladt på mål og kunne se bolden stryge i nettet til 1-1 blandt venner og fjender.

Efter udligningen kom Horsens bedre med igen og indskiftede Jeppe Mehl fik blandt andet en fin skudchance fra kanten af feltet, men Jovanovic havde styr på den.

Det blev ikke til mere i kampen og derfor endte det med pointdeling i Aarhus fredag aften.

Stream AGF – FC Midtjylland på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nanna Møller Karlsen
Tirsdag 16. juli
Mandag 15. juli