Luk

AGF om hård corona-kritik: Ikke godt nok

| 3F Superliga | 32 kommentarer

Infoboks

AGF - Vejle Boldklub 4-2
Superligaen Grundspil
9' 1-0 Patrick Mortensen
17' 2-0 Frederik Tingager
58' 3-0 Jon Thorsteinsson
71' 3-1 Raphael Dwamena
85' 3-2 Juhani Ojala
90' 4-2 Benjamin Hvidt

AGF erkender, at fans i perioder af kampen mod Vejle stod for tæt og derfor ikke agerede i tråd med corona-reglerne. Nu skal der strammes op, meddeler AGF.

Mange har kritiseret, at visse AGF-fans overhovedet ikke fulgte corona-restriktionerne under mandagens premierekamp mod Vejle, og nu har klubben evalueret på kampen.

AGF's konklusion er, at kampen giver anledning til at stramme op på nogle af retningslinjerne på Ceres Park, lyder det på klubbens hjemmeside tirsdag formiddag.

- Der var perioder i kampen, hvor vores fans i stemningsafsnittet stod op og derfor også var for tætte. Og det er ikke godt nok. Det følger vi op på i dialog med vores fans, så vi sikrer, at det ikke sker igen, fortæller Morten Bjørkmann, der er sikkerhedschef i AGF.

Efter kampen stimlede fans sammen for at hylde spillerne, der gik ud på løbebanen for at takke for støtten, og at spillerne bevægede sig derud, var en fejl.

- Det var en klar fejl fra vores side, at vi ikke fik sikret, at truppen forblev på banen, da det skabte for stor tæthed på vores stemningsafsnit. Det drejer sig om mindre end fem procent af vores gæster og én enkelt kamp, men derfor skal det være i orden alligevel, siger Morten Bjørkmann.

KØB BILLETTER TIL AGF's KOMMENDE HJEMMEKAMPE HER!


Af Martin Schmidt

31 kommentarer

madin 11:42          
Sker igen? Det er jo sket flere gange :)
Gudsbenådet Gøgler 11:44          
Heldigt, at dommeren ikke hed Jørgen Burchardt. For han havde fløjtet kampen af.
Pademann 11:45          
“I perioder”. Åhh, rend mig i røven. AGF har på intet tidspunkt håndteret reglementerne på stadien på et tilnærmelsesvist acceptabelt niveau. Superligaen burde diktere, at de spiller for tomme tribuner som eneste klub. Det er sket hver gang. Så luk dog stemningsafsnittet og marker sæder, som må tages i brug og samme med sæder som ikke må.
Dentovltemand2 11:53          
Det virker nu som om at det er et problem agf generelt har haft i "Corona kampene" og ikke kun igår, det er for dårligt, og der skulle have været strammet op ! Det er ikke kun agf det her kan få konsekvenser for, men hele fodbold Danmark.

Også har det enkelte individ, og i dette tilfælde den enkelte agf fan også et ansvar. Kan godt være i er begyndt at vinde kampe for første gang i 20 år, men der for skal reglerne stadig overholdes.

Tag jer venligst sammen !
Phd0121 11:56          
Stop nu hysteriet. Der er ingen eksempler på smittestigning efter kampe i superligaen. Bangebuksen får alt for meget taletid. Der er nærmest ingen coronaindlagte i Østjylland.
North 11:57          
Jeg er også med på, at hvis fans som helhed ikke kan overholde reglerne, så må man spille uden tilskuere. Længere er den ikke.

Og der er ingen tvivl om, at det kræver lidt mere end normalt at få de tosser i stemningshjørnet til at forstå reglerne. En stor del af dem er spejlblanke
Siden_1880 12:02          
Man er også bare nødt til at fokusere på hvad der gøres rigtigt her, hvis man skal have en seriøs debat og ikke kun have fokus på det fåtal på stemningstribunen der skiller sig ud her.
Torsdag 24. september
Onsdag 23. september