Luk

AGF om Sana-handel: Alle parter er tilfredse

| International | 3 kommentarer
Ankersen efter kritik: Jeg har det fint i AGF
Graulund og KEP: Disse hold rykker ud af Superligaen
AGF sælger reservekeeper til græsk klub
Se alle rundens 15 Superliga-mål: Ortved gennemgår hvert enkelt fra pølseboden i Haderslev
Graulund og KEPs Superliga-forudsigelser: Kusk-kasse, hattrick og ny AGF-spiller
AGF om Sana-handel: Alle parter er tilfredse
Foto: Getty Images

AGF-sportschef Peter Christiansen siger til klubbens hjemmeside, at alle parter er tilfredse med handlen, der sender Tobias Sana til IFK Göteborg.

IFK Göteborg bekræftede lørdag aften, at Tobias Sana i fremtiden skal spille for Allsvenskan-mandskabet, som har købt ham fri af AGF.

Superliga-klubben bekræfter også handlen på sin hjemmeside, og sportschef Peter Christiansen siger, at det er en handel, alle parter er tilfredse med.

- På det seneste har den spilletid, Tobias har fået, ikke stået mål med hans egne forventninger, og samtidig har Tobias sin familie boende i Sverige, som han gerne vil hjem og være tættere på. 

- Da hans tidligere klub IFK Göteborg så meldte sig på banen, var det nærliggende at se på, om vi kunne indgå en aftale, som alle parter ville være tilfredse med. 

- Det lykkedes heldigvis, og jeg vil gerne benytte denne lejlighed til at takke Tobias for hans indsats i AGF og ønske ham held og lykke med de nye udfordringer, siger han.

30-årige Tobias Sana opnåede 71 kampe for AGF. Her scorede han 17 mål og lagde op til yderligere 12. Han har fået en kontrakt frem til 2022 i IFK Göteborg.


Af Jonas Sand
Tirsdag 20. august
Mandag 19. august