Luk

AGF præsenterer overskud på 25 millioner

| 3F Superliga | 24 kommentarer

Infoboks

AGF - SønderjyskE
Sydbank Pokalen (27/10)
bet365 1,65 3,70 4,50

AGF A/S har præsenteret et overskud på 25 millioner kroner for seneste regnskabsår, hvilket er i overensstemmelse med forventningerne, lyder det.

AGF A/S har onsdag præsenteret årsregnskabet for perioden 1. juli 2020 til 30. juni 2021, og der er flotte sorte tal på bundlinjen i koncernen.

Resultatet lyder således på et overskud før skat på 25 millioner kroner, og det er i overensstemmelse med forventningerne, lyder det.

Bestyrelsesformand Lars Fournais er godt tilfreds med resultatet i et svært år.

- COVID-19 har gjort det til et udfordrende år, men deltagelse i mesterskabsspillet kombineret med betydelige transferindtægter og fortsat kommerciel fremgang har betydet, at vi kommer ud med det bedste resultat i koncernens historie – og for tredje år i træk kan notere et tocifret millionoverskud.

- Vi holder den kurs, vi har udstukket, og vores sunde økonomi gør, at vi kan fortsætte med at styrke vores fundament både sportsligt og kommercielt og navigere efter vores vision om med tiden at etablere os blandt de bedste fodboldklubber i Skandinavien.

- Det er samtidig glædeligt, at planerne om et nyt fodboldstadion, der vil styrke vores forretning yderligere, nu for alvor begynder at tage form

Forventningerne til regnskabsåret 2021/22 lyder på mellem 0 og 20 millioner kroner, men er behæftet med usikkerhed på grund af corona-pandemiens omkostninger.


Af Sara Margren
Mandag 25. oktober