Luk

AGF-profil så mere frihed: Klæder os helt vildt

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Infoboks

AGF - SønderjyskE 2-0
Superligaen Grundspil
74' 0-0 Stefan Gartenmann
74' 1-0 Patrick Mortensen
80' 2-0 Patrick Olsen

Patrick Mortensen mener, at AGF udstrålede en langt større offensiv frihed og spilleglæde mod SønderjyskE. Det klæder os helt vildt, siger frontløberen.

AGF har i starten af forårssæsonen været bundsolide defensivt, men det chanceskabende spil har haltet gevaldigt.

I 2-0-sejren over SønderjyskE søndag fik AGF dog det offensive til at flyde bedre og kunne sagtens have scoret yderligere. Angriberen Patrick Mortensen jubler over det udtryk, som AGF havde.

- Jeg er vanvittigt glad for, at vi som hold... altså det virkede om, at det blev lidt en leg, og at folk følte sig mere frie offensivt. Folk nyder at spille fodbold og har et smil på læben, og det klæder os helt vildt.

- Selvfølgelig skal vi stadig være fokuserede defensivt, som jeg også synes, at vi er. Det tegner godt i forhold til foråret, hvis vi kan formå stadig at være ydmyge og fokuserede på hver enkelt kamp, siger Patrick Mortensen.

Andre kan udnytte stor opmærksomhed

Mod SønderjyskE fik Patrick Mortensen personligt netmaskerne til at blafre for første gang i 2021.

På den ene side mener angriberen, at den lille måltørke skyldes marginaler, men samtidig at modstanderne har et større fokus.

- Der var et par indlæg i denne kamp, hvor jeg ikke nåede ind. Den kom hele vejen igennem feltet, hvor jeg skulle være, og det kommer jeg også til i fremtiden, men det er nogle små detaljer og noget, som vi arbejder med hver dag.

- Omvendt kan man også sige, at jeg tiltrækker mig så meget opmærksomhed, at andre får muligheder. Det fik Gift Links i denne kamp, og Jon Thorsteinsson havde også nogle gode muligheder. Man kan jo godt mærke, at efterhånden som man har gjort det godt og fået scoret en masse mål, så er der blevet rigtig meget fokus på én.

- Det kan man godt mærke, men det er der heldigvis andre på holdet, som kan udnytte, og det er også fedt, siger Patrick Mortensen.

Patrick Mortensen er i skrivende stund delt topscorer i 3F Superligaen sammen med Brøndby-duoen Jesper Lindstrøm og Mikael Uhre, der også har scoret ni gange hver.

KØB BILLETTER TIL AGF's KOMMENDE HJEMMEKAMPE HER!


Af Martin Schmidt
Fredag 26. februar
Torsdag 25. februar