Luk

AGF-profil: Vi har fødderne plantet på jorden

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Infoboks

SønderjyskE - Esbjerg fB
Superligaen Grundspil (08/12)
bet365 2,30 3,30 3,10
NordicBet 2,40 3,35 2,95
Oddset 2,30 3,35 3,20
YouBet 2,45 3,40 3,05

Efter sejren over Brøndby skal AGF søndag forsøge at tage den fjerde sejr i træk i 3F Superligaen, når det gælder Esbjerg fB på udebane.

AGF skal søndag eftermiddag en tur til Esbjerg i 3F Superligaen, og angriberen Patrick Mortensen håber, det bliver med den samme indstilling, som man senest viste i 2-1-sejren over Brøndby.

- Det er vigtigt, at vi finder det samme frem, som vi gjorde mod Brøndby – løbe de ekstra meter for hinanden, tage vores returløb, en masse energi og lyst til at spille fodbold, siger Mortensen i en video på AGF's hjemmeside.

- Det er vigtigt, at vi også kan spille den slags kampe, for hvis vi gerne vil ligge deroppe, hvor vi egentlig synes, at vi hører til, er det vigtigt, at vi går til hver kamp på samme måde. Det er de tre point, der gælder, siger angriberen.

- Jeg synes, at vi har været gode til at have fødderne solidt plantet på jorden og være ydmyge og stadig arbejde hårdt.

Jeg føler ikke rigtig, at jeg har kunnet mærke forskel på, om vi har vundet tre i træk eller tabt nogle kampe. Stemningen har været god hele vejen igennem, og det, tror jeg, har været en fordel for os.

- Århus en sjov by, og der er meget hype, når det går godt. Og så er det vigtigt for os spillere og trænere og dem omkring holdet, at vi bevarer roen, siger Patrick Mortensen. 

Køb billetter til AGF's kommende hjemmekampe her!


Af Thor Carlskov
Lørdag 7. december