Luk

AGF-rekord: Over 5000 har købt sæsonkort

| 3F Superliga | 10 kommentarer

Infoboks

AGF - Randers FC
Superligaen Grundspil (01/08)
bet365 2,45 3,40 2,70

AGF får i den kommende sæson massiv opbakning på lægterne, da klubben har solgt over 5000 sæsonkort, som er flere end nogensinde før, melder klubben.

AGF startede den nye 3F Superliga-sæson med at spille 1-1 mod Brøndby, hvor der var god stemning på Ceres Park. Her havde cirka 8.300 tilhængere fundet plads på stadion.

David Nielsen og co. kan dog også godt forvente en stor opbakning i resten af sæsonen, da klubben har slået en ny rekord vedrørende salg af sæsonkort.

AGF har nemlig solgt over 5000 sæsonkort til den kommende sæson, melder TV2 Østjylland, og det har naturligvis skabt stor glæde hos ledelsen på Fredensvang.

- Vi er jo rigtig glade for, der er så mange, der har valgt at købe sæsonkort op til den her sæson, udtaler AGF's kommercielle chef, Morten Lerke, til TV2 Østjylland.

AGFs næste hjemmekamp er den 29. juli, når de tørner sammen med Larne i returopgøret i kvalifikationen til Conference League.


Af Raymund Nelausen

10 kommentarer

TheYids 12:53          
Hvor er det bare fedt for produktet Superliga at så mange klubber slår rekord!
Bolabrazil 13:04          
Vil bare lige pointere at en klub ikke kan slå en ny personlig rekord!

Ellers syntes jeg det er voldsomt flot af GF. De gør det sgu helt fint derude østpå.
Bødlen1880 13:09          
Tænk hvor mange solgte kort man kunne være nået op på, hvis man havde tilbudt det samme produkt som fx. FCK og BIF, for den samme pris. Altså et stadion uden absurd gennemtræk, hvor man ikke sidder som i går og føler at man er inde og se en kamp i marts måned, og vigtigst af alt, det man selv kunne have påvirket her og nu, at lade være med at gøre sæsonkortet personligt, så ens billet ikke bare er spildt til de kampe på en sæson, hvor man ikke har mulighed for at komme pga. konfirmationer, bryllup, ferie osv. Reelt set er vores sæsonkort jo langt dyrere end de andre klubbers kort, når de kan sælge deres billet videre til de kampe de ikke har mulighed for at komme til.
Det er mig helt ubegribeligt at man har valgt løsningen med at gøre kortet personligt. Det kan jo heller ikke være i klubbens interesse, at der skal være tomme pladser på stadion, fordi folk med sæsonkort, som ikke har mulighed for at komme, spærrer et sæde.
ulricht 13:16          
@bødlen.. det dyreste sæsonkort koster på abonnement kr. 169 om måneden.

Jeg betalte 3 x 180 kr for at være på stadion i går. Så du vil altså have, at man skal kunne komme på stadion via et sæsonkort billigere end 1 enkelt kamps normalpris og så tilmed kunne videresælge sin kortadgang til en anden, som så ellers ville have betalt normalpris?

Det virkede rigtig dyrt for mig i går. Men vi havde da også gode pladser. Prissætningen kan du sagtens udfordre. Men at det er "ubegribeligt".. kan jeg ikke følge.

Jeg skal have snakket med mine sædvanlige fodbold-følgere om, hvorvidt vi bør have sæsonkort. Der skal jo ca. 1 besøg til derude om måneden, for at det går lige op. Fratrukket et par måneder uden bold til vinter, er det lidt mere, men alligevel.
Bødlen1880 13:31          
Ulricht: Jeg giver 130kr for min billet til stadion. Men ligegyldigt hvad man måtte mene om ordningen, så koster sæsonkort mig bekendt hos fck og bif det samme som hos os, tilgengæld er deres kort ikke personlige. Altså er det rent økonomisk mere attraktivt at købe sæsonkort hos dem, end hos os. Det er ærgerligt synes jeg.
LukeDanDuke 13:32          
Prisniveauet i superligaen er alt for højt når det kommer til enkeltbiletter. Det matcher slet ikke niveauet.

Sæsonkortene syntes jeg dog plejer at være fair nok prismæssigt - men det kræver jo at man kommer til de fleste kampe.
PeterMøllerDrikkerØller 13:39          
Hold da kæft en nyhed, var ved at falde af stolen da jeg læste det
Mandag 26. juli