Luk

AGF så rødt i FC Nordsjælland-sejr

| 3F Superliga | 124 kommentarer

Infoboks

AGF - FC Nordsjælland 0-1
Superligaen Grundspil
6' 0-0 Bubacarr Sanneh
13' 0-1 Ulrik Yttergård Jenssen

FC Nordsjælland sikrede sig alle tre point, da de onsdag aften slog AGF med 1-0 i 3F Superligaen i et opgør, hvor AGF fik rødt kort efter seks minutter.

AGF skulle onsdag aften forsøge at lægge skuffelsen fra FC København-kampen bag sig, da FC Nordsjælland kom på besøg på Ceres Park i 3F Superligaen.

Men hvis hjemmeholdet troede, at de ville undgå et opgør, hvor VAR kom i fokus, så tog de fejl. Efter få minutter af kampen var VAR nemlig på den igen.

Her stødte AGF’s Bubacarr Sanneh og FCN’s Ibrahim Sadiq sammen i en duel, hvor AGF-stopperen ramte Sadiq hårdt over skinnebenet med støvleknopperne.

Efterfølgende blev dommer Morten Krogh nødt til at få hjælp fra VAR-teamet, da han skulle tjekke for et muligt rødt kort

Efter at have set hændelsen igennem var meldingen klar for dommeren. Direkte rødt kort til Sanneh, og derfor måtte hjemmeholdet spille resten af kampen med en mand i undertal til stor utilfredshed ude på AGF-bænken.

Det blev straks værre for David Nielsens tropper syv minutter efter det røde kort, da Ulrik Jenssen bragte gæsterne i front efter en assist fra førnævnte Sadiq. Bagud 0-1 med en mand i undertal, AGF var i den grad i problemer.

I anden halvleg jagtede AGF en udligning, hvor blandt andet Patrick Mortensen var tæt på at heade bolden i kassen efter en lille time. Men forsøget gav ikke Peter Vindahl de store problemer inde på stregen.

Imens hjemmeholdet pressede på, så valgte FCN at slå til i kontrafasen. Og hvis de havde været en smule dygtigere, kunne de have lukket opgøret, da de i flere omgange burde have straffet AGF’s defensiv.

AGF havde brug for point til den tætte topstrid, og derfor satsede de alt i slutfasen, hvor der kom flere offensive udskiftninger.

Hjemmeholdet lagde et stort pres på FCN's defensiv, hvor Patrick Mortensen i flere omgange appellerede for et straffespark, men dommerens fløjte forblev tavs.

AGF gjorde det godt i anden halvleg, hvor de nærmest var det eneste mandskab på banen, da gæsterne blot forsøgte at kæmpe 1-0-føringen hjem. Og det lykkedes de også med.

Dermed vandt FCN 1-0 over AGF efter en scoring af Ulrik Jenssen.

Med sejren over AGF står FC Nordsjælland nu noteret for 22 point i 3F Superligaen, hvor de nu kun er to point efter top seks.

Derimod kan AGF senere onsdag aften miste sin tredjeplads, hvis FCK formår at slå Vejle Boldklub i Parken.

 

 

KØB BILLETTER TIL AGF's KOMMENDE HJEMMEKAMPE HER!


Af Raymund Nelausen
Mandag 12. april
Søndag 11. april