LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

AGF siger farvel til fem spillere

| Superligaen | 23 kommentarer
AGF siger farvel til fem spillere
Foto: Getty Images
AGF siger denne sommer farvel til Danny Olsen, Elmar Bjarnason, Chris Ikonomidis, Oskar Buur og Emil Christensen.

AGF sikrede sig for nyligt en ny sæson i Superligaen, og denne sommer byder på et farvel til en række spillere.

Det er tidligere meldt ud, at Stephan Petersen skifter til Silkeborg, og nu står det klart, at også Danny Olsen, Elmar Bjarnason, Chris Ikonomidis, Oskar Buur og Emil Christensen forlader klubben.

- Vi har haft en god dialog med spillerne, og for alle gælder det, at de nu kaster sig over nye sportslige udfordringer. De har alle på den ene eller anden måde ydet en god indsats for klubben. Det vil jeg på AGF's vegne gerne takke dem for og samtidig ønske dem held og lykke med deres karriere, siger sportschef Peter 'PC' Christiansen til klubbens hjemmeside.

31-årige Danny Olsen kom til AGF fra FC Midtjylland i januar 2014 og nåede 102 kampe og 21 scoringer for klubben. Elmar Bjarnason kom til klubben fra Randers i sommeren 2015, og den 30-årige islænding nåede 63 kampe for AGF.

Chris Ikonomidis blev hentet til klubben i starten af denne sæson på et lejeophold fra Lazio, mens Emil Christensen kom til AGF fra Vejle for halvandet år siden. Oskar Buur kom til AGF i 2012 fra FC Skanderborg.

Se Kosovo - Danmark Stream live på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Mikkel Nøhr

23 kommentarer

ThePantsParty 19:00          
Sørgeligt hvis bold.dk skal blive en clickbait-side. Et er de samme jokes om Emre Mor, som ikke er sjove - et andet er clickbait.
Lamps 19:06          
bold.dk har ikke bragt nogen historier om Michael Laudrup og United, og benytter ikke clickbait.

Hvor dette optræder, har jeg ingen ide om, men det er ikke hos os. Vi holder vores sti ren på den front.

Mvh

Jesper Helmin / bold.dk
Ham den seje 19:09          
Vigtigt at Thomas Juel-Nielsen ikke er en af dem! Mon det betyder, at han bliver i AGF? Ærgerligt at se Bjarnasson forlade os, men han har sgu været alt for ustabil i forhold til hans løn
Rogosjin 19:11          
Verden er jo ved at gå fuldstændig amok, nu har vi åbenbart Fake Fake News.
Borussia Dortmund 19:13          
De kan jo ikke lave en overskrift der nævner alle 5 spillere kom dog ind i kampen. Bold.dk er et af de meget få sider der aldrig benytter clickbait.
Kong Dario 19:15          
Enig i at Bjarnason har spillet fint for os generelt især her i foråret, men manden havde mildt sagt et udfordrende efterår og mandens forsker ordning udløber vist også, så helt forventeligt at han smutter.

Danny Olsen alt for dyr til at have siddende på bænken, og har generelt været en skuffelse (igen hans store løn taget i betragtning).

De andre vil overhovedet ikke blive savnet.

Stephan Petersen gad jeg dog godt lave kontrakt med 4 mdr om året (maj-august). Han spiller jo som regel godt, når græsset er grønt og solen skinner.
RonniP01 19:16          
@Lamps Nå nej. Det er også fordi det er Michael vi snakker om ik? Bej, det er jeres video om Brian Laudrup.
Torsdag 21. marts
Onsdag 20. marts