LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

AGF siger farvel til Nordstrand og Skhirtladze

| Superligaen Grundspil | 14 kommentarer
AGF siger farvel til Nordstrand og Skhirtladze
Foto: AGF

Infoboks

AGF - AC Horsens
Superliga Nedrykning, Gruppe 1 (28/04)
bet365 3,10 3,40 2,25
NordicBet 3,00 3,55 2,30
Oddset 2,95 3,75 2,25
Stream AGF – AC Horsens på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement
AGF forlænger ikke aftalerne med Morten Nordstrand og Davit Skhirtladze, hvis kontrakter udløber til nytår.

32-årige Morten Nordstrand og 22-årige Davit Skhirtladze har været langt fra spilletid i denne sæson, og nu står det klart, at de begge forlader klubben, når deres kontrakter udløber til nytår.

Sportschef Jens Andersson forklarer, at kontrakten med georgieren ikke forlænges og uddyber om de to offensivspillere.

- De har begge to fået meget lidt spilletid i denne sæson. Og er du en rutineret spiller som Nordstrand, som har været ved på højeste niveau i mange år og også været i udlandet, vil han selvfølgelig gerne finde et hold, hvor han kan komme til at spille noget mere.

- Skhirtladze er yngre, men har været i klubben i mange år, og har heller ikke slået til, så det er ganske naturligt, at han nu også søger nye udfordringer, siger Andersson til Århus Stiftstidende.

Morten Nordstrand forklarer til avisen, at han håber på at fortsætte på højest mulige niveau og selv har Superligaen og 1. division i tankerne.

Stream AGF – AC Horsens på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikkel Nøhr

14 kommentarer

ToonInStoke 15:10          
Nordstrand til Lyngby?
thomasjn 15:11          
Ikke overraskende. Skhirtladze er bare ikke god nok og har svært ved at se han kan komme i nærheden af en Superiga- eller 1. divisions kontrakt. Nordstrand har aldrig fundet sig til rette i AGF, men kunne i hvert fald godt se ham i toppen af 1. division - kunne være typisk Vendsyssel eller måske han vender hjem til Lyngby. Hvem der ville tage ham i Suppen har jeg mere svært ved at se. Hobro har masser af angribere, Esbjerg har nogen der er mindst lige så gode eller bedre. Måske Viborg, men han er nok ikke lige det de søger. De øvrige hold er Nordstrand for ringe til.
Palle L 15:14          
Så er lønkronerne så småt ved at være fundet til et Duncan goddag til sommer.
Nu har man Jesper Lange som backup indtil sommer, så ryger han også.
Og så kommer Duncan på en fri transfer fra os på Heden, desværre.
Men godt lavet, GF
Trefemto 15:23          
For Nordstrand må next stop være 1. Division... eller Island... eller ta´r han turen ned med Hobro...??
Mr. LFC 15:26          
Måske VB
MikkelF 15:32          
...kunne være typisk Vendsyssel eller måske han vender hjem til Lyngby. Hvem der ville tage ham i Suppen har jeg mere svært ved at se.Hobro har masser af angribere, Esbjerg har nogen der er mindst lige så gode eller bedre. Måske Viborg, men han er nok ikke lige det de søger. De øvrige hold er Nordstrand for ringe til.


Ja typisk for ét transfervindue. Utroligt det er så svært at slippe for det ry. Når det så er sagt, kunne han godt have profil på den type forstærkninger Vendsyssel barsler med for at sikre oprykning.

Lyngby har næppe behov for flere angribere.
wap 15:58          
Nordstrand har været over the hill i nogle år efterhånden - desværre. Lidt trist over skirtladze, på sine bedste tidspunkter havde han noget unikt, en teknik og en gennembrudsstyrke, som kunne være blevet til noget specielt, Mn han har aldrig forløst talentet
Onsdag 24. april
Tirsdag 23. april