Luk

AGF siger fra: RFC-profil udsat for racisme

| 3F Superliga | 21 kommentarer

Infoboks

AZ Alkmaar - Randers FC
Europa Conference League Gruppe D (09/12)
Oddset 2,25 3,45 3,15
bet365 2,20 3,70 3,10

AGF har været ude at beklage, at Randers' Tosin Kehinde er blevet udsat for racisme på de sociale platforme og slår fast, at folk, der spreder had, ikke er velkommen på Ceres Park.

Randers' Tosin Kehinde har ikke fået alverdens positive bemærkninger på de sociale medier, efter kronjyderne slog rivalerne fra AGF, da flere personer har ytret sig racistisk overfor Randers-profilen.

Kehinde valgte at dele de forskellige racistiske beskeder, som han har fået, hvor AGF's Mikael Anderson efterfølgende har været ude og støtte Kehinde på Twitter.

Anderson er dog ikke den eneste, der tager Kehindes parti, da AGF også har valgt at tage afstand fra de personer, som har ytret sig racistisk mod Kehinde, og Aarhus-klubben beklager derfor på vegne af klubben.

- Der er ingen plads til racisme i fodbold, og AGF beklager disse kommentarer til Tosin Kehinde - de hører ingen steder hjemme. Alle der spreder racisme og had er ikke velkommen - hverken på vores digitale platforme eller i Ceres Park. Stop det!, skriver klubben på Twitter.

Randers har siden da været ude og takke både Anderson og AGF for, at de har taget afstand fra de racistiske kommentarer, som Kehinde er blevet udsat for.


Af Raymund Nelausen
Onsdag 8. december
Tirsdag 7. december