Luk

AGF skal til Portugal - FCK slap for Kazan

| Europa League | 21 kommentarer

Infoboks

AGF - Randers FC
Superligaen Grundspil (01/08)
bet365 2,45 3,40 2,70

AGF skal møde Paços de Ferreira fra Portugal, hvis de spiller sig videre til tredje runde af kvalifikationen til Conference League. FCK kan møde enten Lokomotiv Plovdiv eller Slovácko.

Så kan David Nielsen og Jess Thorup godt begynde at se fremad, da der mandag blev trukket lod til tredje runde i kvalifikationen til Europa Conference League.

Her blev det bekræftet, at AGF skal en tur til Portugal for at møde Paços de Ferreira, hvis de formår at slå nordirske Larne ud af turneringen først.

FCK kunne have endt med et svært opgør mod Rubin Kazan, men danskerne slap med skrækken, da de skal til enten Bulgarien eller Tjekkiet for at møde vinderen af opgøret mellem Lokomotiv Plovdiv og Slovácko.

Københavnerne har dog også et lille bump, som de skal over inden, da de møder Torpedo Zhodino fra Belarus i anden runde af kvalifikationen.


Af Raymund Nelausen

21 kommentarer

drengenefra18821 14:23          
Dem får AGF svært ved at slå ud
SimonSH 14:24          
AGF fik en forrygende lodtrækning
Reptilicus 14:28          
Fin lodtrækning (ud af de mulige) til AGF hvis man formår at slå Larne FC ud i 2. kval runde.
Kosmisk Kaos 14:30          
Fin lodtrækning (ud af de mulige) til AGF hvis man formår at slå Larne FC ud i 2. kval runde.
Det er til gengæld også tvivlsomt. De to seneste gange, Århus har bevæget sig ud i Europa, er man blevet sendt ud af georgiske Dila Gori og slovenske Mura.
KSDH_1880 14:31          
Dem får AGF svært ved at slå ud
Ja, men omvendt har vi historisk set spillet bedre, når modstanden har været fra en højere hylde.

Vi røg ud til Dila Gori i 2012 og Mura i 2020, som begge var lavere rangerede hold.
Det samme ser vi ofte i vores ligakampe, hvor vi (som regel) spiller bedst mod hold, vi er på papiret er dårligere end...

Jeg medgiver det bliver svært, og jeg tror (hvis jeg skal være helt ærlig) også, at det bliver endestationen, men MÅSKE(!) kan det faktum, at vi er underdogs betyde, at vi stepper ekstra op og IKKE stiller med vores reserver (som vi gjorde mod Mura, og som vi har gjort i nogle drabelige Pokalkampe).

Fingers crossed, fuld ild og - som DN ville have sagt - let´s fucking go, man!

KSDH

P.S.
I forlængelse af ovenstående, kan jeg frygte for vores kampe mod Larne :-D
ulricht 14:58          
Vi er jo nødt til at benytte meget af truppen. Opstarten er altid hård, og der er større risiko for skader end normalt.

Søndag imod Brøndby. Torsdag i Nordirland. Søndag på mere kunstgræs i Farum, Torsdag igen kamp med nordirerne og så tre dage efter imod Randers, der altid giver 10% mere imod AGF. (Hverken Farum eller Randers har de midtugekampe)

Hvis AGF skal kunne stå distancen imod FCN og Randers, er de imod nordirerne nødt til at bruge flere af de spillere, der ikke får fuld tid i Superligaen.

Det kan så nok ikke lade sig gøre imod portugiserne. Derfor er det jo, at europæisk deltagelse med flere kampe end konkurrenterne oftest kan ses på dårlige resultater over all.

Kan et AGF-hold med Duncan, Gersbach, Juelsgård, Jevtovic og Tengstedt ikke komme videre fra Larne kampene, så kan det være det samme. Så har vi ikke truppen til at spille europæisk alligevel. Så på med dem!
Lars123456 15:12          
AGF slår ikke et Portugisisk sub top hold. Længere er den ikke.
Mandag 26. juli