LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

AGF skriver med Bundu

| Superligaen | 9 kommentarer
AGF skriver med Bundu
Foto: AGF

Infoboks

AGF - Vejle Boldklub
Superligaen Pulje 1 (01/04)
bet365 1,80 3,60 4,50
NordicBet 1,82 3,85 4,20
Oddset 1,72 3,70 4,90

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Advertisement
AGF har skrevet en etårig kontrakt med den 19-årige offensivspiller Mustapha Bundu, der tidligere på måneden var til prøvetræning.

AGF havde tidligere på måneden den 19-årige offensivspiller Mustapha Bundu til prøvetræning. Her efterlod Bundu så godt et indtryk, at han nu har fået en kontrakt, der løber sæsonen ud.

- Mustapha har et spændende potentiale, og hans træning med A-truppen viste, at han besidder nogle offensive færdigheder, der kan blive interessante for os, siger sportschef Jens Andersson i en pressemeddelelse.

- Mustapha har et spændende potentiale, og hans træning med A-truppen viste, at han besidder nogle offensive færdigheder, der kan blive interessante for os.

Bundu, der er født og opvokset i Sierra Leone, kan benyttes enten på kanten eller i angrebet. Han har senest spillet i engelske Hereford.

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Jesper Helmin

9 kommentarer

patricknielsen18 13:39          
Det gik da vidst lige hurtigt nok Jesper..
Groggster 13:59          
Interessant - han virker lovende på diverse YouTube-klip, men igen, det er der også andre spillere, der før har gjort, uden de så på nogen måde har levet op til det.
Gomes16.01 14:13          
Multikulturel klub
Ligner FCM

Har man overvejet at anvende flere spillere fra U-afdelingen?
Lord Harrasmus 14:45          
Spændende signing. Talentet er der helt sikkert, men det bliver spændende at se om AGF kan få ham til at skinne. En typisk JN signing.
friskfyr32 14:47          
@Gomes16.01

AGFs ungdomsafdeling er langt fra hvad den har været tidligere. De seneste succeser har enten været folk der har forladt AGF tidligt (Fischer) eller diverse islændinge der er kommet til sent.

Det har længe været et fokuspunkt at forbedre forholdene på Fredensvang, men man får ikke gevinst fra den ene dag til den anden.
Kompis 15:12          
I og for sig en fin signing, men der blev tidligere udtalt, at han endnu ikke er klar til 1. holds fodbold. Så håber der kommer flere inden midnat.
Torsdag 21. marts