Luk

AGF-sliders karantæne går til holdkammerat

| 3F Superliga | 5 kommentarer

Infoboks

FC Midtjylland - AGF
Superligaen Grundspil (15/12)
bet365 1,57 3,80 6,00
NordicBet 1,61 4,15 5,45
Oddset 1,60 3,95 5,90
YouBet 1,61 3,90 5,80

AGF's Nicolai Poulsen har fået annulleret et gult kort, så han ikke er i karantæne til søndagens kamp mod Lyngby. Det skriver stiften.dk.

AGF-fighteren Nicolai Poulsen fik i søndagens kamp mod Esbjerg et gult kort, og dermed så det ud til, at han ville misse opgøret mod Lyngby i weekenden.

Men Poulsen kan ånde lettet op, skriver stiften.dk.

AGF-midten har fået annulleret sit gule kort og karantænen, da det var holdkammerat Jon Dagur Thorsteinsson, som begik forseelsen. Han er dermed blevet tildelt det gule kort, hvilket sender islændingen en tur på tribunen med karantæne i weekenden.

AGF må også undvære Nicklas Backman, som også så gult mod Esbjerg.

Køb billetter til AGF's kommende hjemmekampe her!


Af Jonas Dalgård

5 kommentarer

BoroDane 09:09          
Super. Det havde været en bet at skulle undvære både Poulsen og Backman i en kamp vi meget gerne skal vinde. Jon er nemmere at erstatte med Ankersen. NP er med afstand vores bedste defensive midtbanespiller. Det må tangere til en af sommerens bedste signings i Superligaen alt taget i betragtning.
Juniorx 09:59          
Tingager og Hausner i forsvaret over for Corlu, og 2-3 andre hurtige offensivspillere bliver tricky. Men Bundu og Ankersen på kant er jeg ikke nervøs for. Selvom Dicks også har budt dig til på kanten.
Ecker_2 11:33          
Amatøtagtigt, at det kort i første omgang blev givet forkert, den slags kort burde kunne trækkes tilbage øjeblikkeligt efter at dommeren er blevet opmærksom på det i kampen. Det kan i værste fald blive kampafgørende, at have en spiller rendende rundt med et gult resten af kampen, specielt når han hedder Nicolai Poulsen.
Toon Toon! 11:40          
Enig, man burde kunne ændre det. Dommer-teamet er jo bevidste om det 1 minut efter at det er givet. Og det kan jo også påvirke dommeren, som måske vil være tilbøjelig til at være varsom med at give gult kort nummer to til den spiller der fejlagtigt har fået gult i første omgang.
BoroDane 11:56          
Tingager og Hausner i forsvaret over for Corlu, og 2-3 andre hurtige offensivspillere bliver tricky.
Hausner er da vores hurtigste forsvarsspiller, og det er normalt ikke et aspekt han kommer i problemer i. Tingager er vel ikke langsommere end Backman.
Tirsdag 10. december